Το κορίτσι θαύμα του καλλιτεχνικού πατινάζ Καμίλα Βαλίεβα βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ όπως επίσημα γνωστοποίησε η ανεξάρτητη αρχή που εργάζεται για λογαριασμό της WADA.

Πολύ καλό για να είναι αληθινό τελικά;

Ιστορική ήταν η επίδοση από την Καμίλα Βαλίεβα! Η 15χρονη αθλήτρια πέτυχε κάτι στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ! Απίστευτο και όμως αληθινό!

Η έφηβη αθλήτρια έγραψε ιστορία με το επίτευγμά της! Ποιο είναι αυτό; Έκανε τετραπλή περιστροφή στο καλλιτεχνικό πατινάζ γυναικών. Έμοιαζε αδύνατη μέχρι που το κατάφερε το νεαρό κορίτσι.

Η Καμίλα Βαλίεβα κατάφερε να εντυπωσιάσει με το πρόγραμμά της στο πλαίσιο του ομαδικού στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, που διεξάγονται στο Πεκίνο.

Η στιγμή όμως που έκανε την τετραπλή περιστροφή είναι αυτή που έκοψε την ανάσα και άφησε τους πάντες άναυδους. Αυτή της η επίδοση είχε ως αποτέλεσμα να δώσει και την νίκη στη Ρωσία στο ομαδικό.

Βρέθηκε ντοπαρισμένη

Θετική σε απαγορευμένη ουσία η Βαλίεβα

Η ανεξάρτητη επιτροπή ΙΤΑ επιβεβαίωσε τη χθεσινή σχετική είδηση

Το κορίτσι θαύμα του καλλιτεχνικού πατινάζ Καμίλα Βαλίεβα βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ όπως επίσημα γνωστοποίησε η ανεξάρτητη αρχή που εργάζεται για λογαριασμό της WADA. Το σκοτεινό της υπόθεσης είναι ότι ο έλεγχος ντόπινγκ διενεργήθηκε τα Χριστούγεννα αλλά η ανακοίνωση έγινε μόλις πριν δύο ημέρες και αφού η Βαλίεβα είχε χαρίσει το χρυσό μετάλλιο στη Ρωσία στο ομαδικό πρόγραμμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Χειμερινά Αθλήματα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Super Cup!
Ελλάδα

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Super Cup!