Δεν σε θέλει ρε συ Νόβακ Τζόκοβιτς. άστο! Παράτα το! Η κυβέρνηση της Αυστραλίας ακύρωσε για δεύτερη φορά τη βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς! Ο Σέρβος τενίστας αναμένεται να κάνει έφεση. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, φαίνεται πως το έχει πάρει προσωπικά! «Έκανα σήμερα χρήση της εξουσίας μου σύμφωνα με τον μεταναστευτικό νόμο για να ακυρώσω τη βίζα […]

Δεν σε θέλει ρε συ Νόβακ Τζόκοβιτς. άστο! Παράτα το!

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας ακύρωσε για δεύτερη φορά τη βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς! Ο Σέρβος τενίστας αναμένεται να κάνει έφεση.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, φαίνεται πως το έχει πάρει προσωπικά!

«Έκανα σήμερα χρήση της εξουσίας μου σύμφωνα με τον μεταναστευτικό νόμο για να ακυρώσω τη βίζα του κυρίου Τζόκοβιτς για λόγους υγείας και σωστής τάξης, στο πλαίσιο του δημόσιου συμφέροντος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Χοκ και προσθέτει:

«Εξέτασα με προσοχή τα στοιχεία που μου παρείχε το υπουργείο εσωτερικών, η συνοριακή αρχή και ο κύριος Τζόκοβιτς. Η κυβέρνηση Μόρισον είναι αφοσιωμένη στην προστασία των συνόρων της Αυστραλίας, ειδικά αναφορικά με τον Covid-19».

Σε περίπτωση που ανατραπεί ξανά η απόφαση, τότε η κυβέρνηση μπορεί να κάνει έφεση και τότε θα πρέπει να βγει απόφαση για το αν θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα ή θα μπορέσει να παίξει στο Australian Open με την υπόθεση να είναι σε εκκρεμότητα.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν