Ο ορισμός του “δεν πήγε καλά αυτό” για τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας περνάει την δική του Οδύσσεια στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Αυστραλία για λογαριασμό του Αυστραλιανού Open. Πλέον, όχι μόνο δεν θα λάβει μέρος στον αγώνα. Όχι μόνο δεν θα γνωρίσει τις δόξες του παρελθόντος. Αλλά θα πρέπει να αισθάνεται και […]

Ο ορισμός του “δεν πήγε καλά αυτό” για τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος τενίστας περνάει την δική του Οδύσσεια στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Αυστραλία για λογαριασμό του Αυστραλιανού Open.

Πλέον, όχι μόνο δεν θα λάβει μέρος στον αγώνα. Όχι μόνο δεν θα γνωρίσει τις δόξες του παρελθόντος. Αλλά θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερός που ξεμπέρδεψε έτσι απλά.

Τι συνέβη όμως;

Ο Νο1 τενίστας του κόσμου δεν θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε από την αρχή.

 Οι αρχές της Αυστραλίας έχουν πει το ΟΧΙ στην αίτηση χορήγησης άδειας εισόδου (visa) του. Και  και του έχουν ζητήσει να φύγει από τη Μελβούρνη άμεσα.

Το χρονικό

Ο Τζόκοβιτς και το τιμ του έφτασαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο αεροδρόμιο χωρίς να έχουν  τα απαιτούμενα πιστοποιητικά.

Το προβλημα δεν ήταν (επίσημα τουλάχιστον) το εμβόλιο, καθώς ο Σέρβος τενίστας ταξίδεψε στην Αυστραλία με ιατρική εξαίρεση.

Μετά από σχεδόν εννέα ώρες, τις οποίες βρίσκονταν υπό κράτηση σε ειδικό δωμάτιο απομόνωσης πήρε κόκκινο φως για την είσοδο στην χώρα.

Ο Σέρβος τενίστας λοιπόν γυρίζει στην χώρα του με άδεια τα χέρια, με πολλή ταλαιπωρία και με τεράστιο παρασκήνιο να τον συνοδεύει.

Αυτό σίγουρα δεν τελειώνει εδώ…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα