Το σήριαλ Τζόκοβιτς-Αυστραλία φαίνεται πως θα έχει νέα "επεισόδια" και το 2023. Η απαγόρευση εισόδου στη χώρα είναι σε ισχύ και η συμμετοχή του στο Grand Slam και πάλι αμφίβολη.

Το σήριαλ Τζόκοβιτς-Αυστραλία φαίνεται πως θα έχει νέα “επεισόδια” και το 2023. Η απαγόρευση εισόδου στη χώρα είναι σε ισχύ και η συμμετοχή του στο Grand Slam και πάλι αμφίβολη.

Η σκόνη δεν έχει κατακαθίσει από την συγκεκριμένη υπόθεση. Ο Σέρβος τενίστας εγκλωβίστηκε στην Αυστραλία όντας ανεμβολίαστος για τον κορονοϊό και παρά τις εγγυήσεις που είχε δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο Austrialian Open.

Στον κορυφαίο τενίστα του κόσμου είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στη χώρα για 3 χρόνια και με τη νέα κυβέρνηση ελπίζει να αρθεί το μέτρο εναντίον του. Ο ίδιος πάντως σημειώνει πως έχει καλές πιθανότητες να αγωνιστεί κανονικά!

«Υπάρχουν κάποια θετικά σημάδια όσον αφορά την Αυστραλία, αλλά ακόμα ανεπίσημα. Έχω επικοινωνήσει με τους δικηγόρους μου στην Αυστραλία και είναι σε επαφή με τις αρχές σχετικά με την υπόθεσή μου. Ελπίζω να πάρω μια απάντηση τις επόμενες εβδομάδες, όποια κι αν είναι αυτή. Φυσικά προτιμώ να είναι θετική, αλλά θέλω να είναι σύντομα ώστε να έχω αρκετό χρόνο για να προετοιμαστώ για την αρχή της σεζόν, αν αυτό είναι στην Αυστραλία.

Θέλω πολύ να πάω εκεί. Έχω ξεχάσει ό,τι έγινε φέτος και θέλω απλά να παίξω τένις, να προσπαθήσω για το καλύτερο. Η Αυστραλία πάντα ήταν ένα μέρος που έπαιζα το καλύτερό μου τένις, τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους, οπότε το κίνητρο είναι πάντα μεγάλο. Αυτή τη φορά ακόμα μεγαλύτερο. Ελπίζω για μια θετική απάντηση»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Elite Κουλμπάκοφ στην Τούμπα, Μανούχος στη Λεωφόρο!
Super League

Ο Elite Κουλμπάκοφ στην Τούμπα, Μανούχος στη Λεωφόρο!