Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δε θα πάρει μαζί του τρόπαιο αλλά κάμποσα χιλιάρικα στην επιστροφή του από την Αυστραλία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε το φετινό Australian Open. Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 3-1 από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον ημιτελικό και η πορεία του στη διογάνωση σταμάτησε ένα βήμα πριν τον τελικό.

0 24χρονος αθλητής μπορεί να μην παίρνει κάποιο τρόπαιο μαζί του στην επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά θα βάλει κι άλλα λεφτά στις τσέπες του. Συγκεκριμένα η πορεία μέχρι τα ημιτελικά αποφέρει στον παίκτη 895.000 δολάρια Αυστραλίας, δηλαδή 567.955 ευρώ. Το ποσό θα ήταν βέβαια πολύ μεγαλύτερο αν περνούσε το εμπόδιο του Ρώσου και βρισκόταν στον τελικό.

Θέλετε να σας πούμε τώρα πόσα θα πάρει ο νικητής του αυριανού τελικού(30/1); Η ο Ράφα Ναδάλ ή ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, όποις πάρει το πολύτιμο τρόπαιο θα πάρει μαζί με τη δόξα και έπαθλο 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ θα πάρει ο ηττημένος. Μιλάμε για πολλά λεφτά…

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην επαγγελματική του καριέρα πλησιάζει τα 16,9 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή στα 15,2 εκατομμύρια ευρώ. Δεν είναι και λίγα…Αν συνεχίσει βέβαια στο ίδιο ρυθμό καταλαβαίνετε που έχει να φθάσει..

💪@steftsitsipas levels this intriguing #AO2022 semifinal against Medvedev by claiming the second set 6-4 after dropping the first. #AusOpen pic.twitter.com/78RoCeB0UX

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 28, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ