Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιχειρήσει να... ρεφάρει την ήττα στον τελικό της Αστάνα με παρουσία σε ένα ακόμα τουρνουά ATP. Πριν γίνει αυτό ωστόσο, περνάει κάποιες τελευταίες στιγμές ανεμελιάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιχειρήσει να… ρεφάρει την ήττα στον τελικό της Αστάνα με παρουσία σε ένα ακόμα τουρνουά ATP. Πριν γίνει αυτό ωστόσο, περνάει κάποιες τελευταίες στιγμές ανεμελιάς.

Σιγά σιγά αποκτά φόρμα αλλά θέλει και ένα τρόπαιο που θα τον ανεβάσει ψυχολογικά και θα βάλει τέλος στην αρνητική παράδοση. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε εντυπωσιακή πορεία στο Καζακστάν, φτάνοντας μέχρι το φινάλε!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο και ένας ακόμα τελικός σε 500ρι τουρνουά χάθηκε… Επόμενη πρόκληση για τον Έλληνα τενίστα θα είναι η Στοκχόλμη. Από 17 έως 24 Οκτωβρίου ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στην Σουηδία, ως τουρνουά… ορεκτικό για τα ATP Finals.

Με τις υποχρεώσεις να αυξάνονται αισθητά το αμέσως επόμενο διάστημα, ο Έλληνας πρωταθλητής βρήκε την ευκαιρία να διασκεδάσει στο Μονακό με αγαπημένα του πρόσωπα!

Ο Τσιτσιπάς βρέθηκε σε εστιατόριο όπου ακουγόταν δυνατά τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού και φυσικά μπήκε στο ρυθμό!

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик