Οι ευχάριστες εκπλήξεις αρέσουν στον αθλητισμό και το τένις ετοιμάζεται να μας προσφέρει μια κοσμοϊστορική αλλαγή στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Οι ευχάριστες εκπλήξεις αρέσουν στον αθλητισμό και το τένις ετοιμάζεται να μας προσφέρει μια κοσμοϊστορική αλλαγή στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Για πολλά χρόνια είχαμε συνηθίσει τα “ιερά τέρατα” του τένις (Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Φέντερερ) να εναλλάσσονται στο Νο1 του ATP Ranking.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν όμως και τώρα ετοιμαζόμαστε για μια νέα κατάσταση. Ο Φέντερερ παραμένει ανενεργός, ο Ναδάλ ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και ο Τζόκοβιτς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε μεγάλα τουρνουά λόγω μη εμβολιασμού του για τον κορονοϊό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ATP Tour (@atptour)

Με αυτές τις συνθήκες, η νέα γενιά κάνει όνειρα για διακρίσεις και όλοι σκέφτονται μόνο την κορυφή! Εκεί που τόσα χρόνια ήταν τα ινδάλματά τους!

Μόνο ο Μεντβέντεφ και για ένα διάστημα ο Μάρεϊ κατάφεραν να δυσκολέψουν τους “θρύλους”. Για τον Ρώσο το Νο1 τελειώνει στο US Open και έχει μακρύ δρόμο μπροστά του για να επιστρέψει.

Μέχρι τότε το τένις ψάχνει τον νέο “Βασιλιά”! Κάσπερ Ρουντ ή Κάρλος Αλκαράθ; Οι δυο τους είναι υποψήφιοι και αναμένεται μάχη μέχρι τελικής πτώσης στο αμερικανικό grand slam!

Κάσπερ Ρουντ: Αθόρυβα στην κορυφή!

Στα 23 του χρόνια ο Νορβηγός τενίστας κάνει μια αξιοζήλευτη καριέρα. Μέσα σε δύο χρόνια από την έναρξη της επαγγελματικής του καριέρας κατάφερε να μπει στο TOP 100 και η εξέλιξή του ήταν ραγδαία.

Ο Ρουντ δεν είναι ο παίκτης που σου κάνει γκελ με την πρώτη ματιά. Είναι όμως ουσιαστικός και ενώ βρίσκεται λίγο καιρό στην ελίτ του παγκόσμιου τένις, φαντάζει μεγάλο φαβορί να βρεθεί και στην κορυφή τόσο γρήγορα!

Η παρουσία του στον τελικό του Roland Garros φαίνεται πως μόνο τυχαία δεν ήταν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Casper Ruud (@casperruud)

Κάρλος Αλκαράθ Γκαρσία: Ο διάδοχος του Ναδάλ δεν έχει ταβάνι!

Ο Κάρλος Αλκαράθ δεν έχει προλάβει ακόμα να γεμίσει το βιογραφικό του. Και αυτό γιατί είναι μόλις 19 ετών. Η παγκόσμια κοινότητα του τένις μιλάει για ένα παιδί φαινόμενο και τα πρώτα του δείγματα φανερώνουν αυτή την αλήθεια!

Μικρός αλλά θαυματουργός, παίζει με απίστευτη ωριμότητα για την ηλικία του, δείγμα φυσικά των μοναδικών χαρισμάτων του. Γεννημένος το 2003 και αιώνιος θαυμαστής του Ραφαέλ Ναδάλ, θέλει να ανέβει στο Νο1 νωρίτερα από κάθε άλλον στην ιστορία!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ