Δεν είναι κρυφό πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει - είχε - και θα έχει είδωλο του τον Ρότζερ Φέντερερ.

Δεν είναι κρυφό πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει – είχε – και θα έχει είδωλο του τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Έλληνας τενίστας αποκάλυψε μάλιστα πρόσφατα μια πληροφορία, σχετικά με κάτι που έχει στην κατοχή του, από το είδωλο του,

Και αυτό διότι όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μερικές φορές όντως κοιμάται με το πολύτιμο δώρο του Ελβετού θρύλου!

Ο Στέφανος ήταν παρών στο τελευταίο τουρνουά του Φέντερερ, το Laver Cup, και διηγήθηκε:

«Του είπα, “θα σήμαινε τα πάντα για μένα αν μπορούσα να έχω μια από τις ρακέτες σου. Σε θαυμάζω από τότε που ήμουν τριών ετών. Αν μπορούσα να πάρω μια από τις ρακέτες σου στο σπίτι μου, θα ήταν πολύ ξεχωριστό για μένα. Ελπίζω να μην σε πειράζει να μου δώσεις κάτι από την ταυτότητά σου».

Ο Φέντερερ, λοιπόν, του χάρισε μια (υπογεγραμμένη) Wilson Pro Staff RF97s 340: «Προφανώς συμφώνησε. Κοιτάξτε, ο Ρότζερ ήταν το είδωλό μου όταν μεγάλωνα. Ένιωθα πως θα ήταν λάθος να μην κρατήσω κάτι από τον τελευταίο του αγώνα». Και πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Ήταν πολύ ωραίο και μερικές φορές κοιμάμαι μαζί της!».

Στη συνέχεια μίλησε για την αξέχαστη βραδιά της απόσυρσης του Φεντ: «Εκείνη τη νύχτα έκλαιγα. Αυτό που με εξέπληξε ήταν το πόσα συναισθήματα ένιωθα ακόμα και το επόμενο πρωί. Εκεί που πιστεύεις ότι τα έβγαλες όλα, ήμουν γεμάτος δάκρυα και το επόμενο πρωί. Βλέπεις όλες τις όμορφες στιγμές να περνούν από μπροστά σου, νομίζω αυτό απολαμβάνεις περισσότερο όταν μοιράζεσαι την εκπληκτική βραδιά της απόσυρσης του Φέντερερ. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα, όντας μαζί με τους συμπαίκτες του. Μακάρι μια μέρα να γίνει έτσι και η δική μου απόσυρση».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик