Η σπουδαία αθλήτρια ανακοίνωσε την απόσυρσή της από τα court.

«Μην περιμένετε τελετές. Είμαι πολύ κακή στους αποχωρισμούς», έγραψε η Σερένα Γουίλιαμς και κάπως έτσι μία από τις πιο εμβληματικές μορφές στο χώρο του τένις ανακοίνωσε την απόσυρσή της από τα court.

«Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που καλούμαι να κάνω στη ζωή μου» είπε στο Vogue η 23 φορές πρωταθλήτρια Grand Slam, αλλά τόνισε που πλέον θέλει να περάσει χρόνο με την 5χρονη κόρη της.

Το πιο πιθανό σενάριο, είναι η 40χρονη τενίστρια να κλείσει την καριέρα της στο US Open, το μέρος όπου κέρδισε τον πρώτο της τίτλο Grand Slam στο μονό, το 1999.

«Έρχεται μια στιγμή στη ζωή που πρέπει να αποφασίσουμε να κινηθούμε προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Αυτή η στιγμή είναι πάντα δύσκολη όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ. Θεέ μου, πόσο μου αρέσει το τένις. Αλλά τώρα, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Πρέπει να επικεντρωθώ στο να είμαι μαμά, στους πνευματικούς μου στόχους και να ανακαλύψω επιτέλους μια διαφορετική, αλλά απλά συναρπαστική Σερένα. Θα απολαύσω τις επόμενες εβδομάδες», έγραψε η Σερένα Γουίλιαμς στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик