Μαρία Σάκκαρη – Αν είμαστε σε μια παρέα και λέγαμε ποιος είναι πιο πάνω στην συνείδηση του κόσμου. Μια πρωταθλήτρια και αναγνωρισμένη παγκοσμίως Ελληνίδα παίχτρια ή ένας παίχτης σε Ελληνικό ριάλιτι. Είμαστε σίγουρη ότι οι 99 στους 100 θα έλεγαν φυσικά την Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Αλλά μόνο για την κουβέντα και τα μάτια του κόσμου. Για  […]

Μαρία Σάκκαρη – Αν είμαστε σε μια παρέα και λέγαμε ποιος είναι πιο πάνω στην συνείδηση του κόσμου. Μια πρωταθλήτρια και αναγνωρισμένη παγκοσμίως Ελληνίδα παίχτρια ή ένας παίχτης σε Ελληνικό ριάλιτι. Είμαστε σίγουρη ότι οι 99 στους 100 θα έλεγαν φυσικά την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Αλλά μόνο για την κουβέντα και τα μάτια του κόσμου. Για  το “δήθεν” της υπόθεσης.

Μπορεί η Μαρία Σάκκαρη  να μην κατάφερε να βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Roland Garros. Όμως οι εμφανίσεις της και το πάθος μέχρι και τα ημιτελικά, αλλά βαδίζει στον σωστό δρόμο για την κορυφή και είναι θέμα χρόνου να την συναντήσει.

Σήμερα λοιπόν επέστρεψε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμια βρέθηκαν μόνο οι γονείς της. Ούτε κόσμος ούτε συνθήματα, ούτε υστερίες, ούτε τίποτα. Μόνο αρκετοί δημοσιογράφοι και κάμερες για να κάνουν την δουλειά τους. Στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός πήγε στην τελική.

Αλλά τι θα γινόταν αν ήταν παίχτρια στο survivor και είχε αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Όχι αγαπητοί φίλοι. Δεν είναι στραβός ο γιαλός. Εμείς στραβά αρμενίζουμε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ