Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει ακάθεκτη. Η Ελληνίδα τενίστρια με εκπληκτική εμφάνιση επιβλήθηκε 2-0 (6-4, 6-1) της Βερόνικα Κουντερμέτοβα, και πέρασε στον τέταρτο γύρο του Australian Open! Αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Σάκκαρη. Η Κουντερμέτοβα έκανε μπρέικ και προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο σετ. Όμως η 26χρονη δεν πτοήθηκε, αλλά […]

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει ακάθεκτη. Η Ελληνίδα τενίστρια με εκπληκτική εμφάνιση επιβλήθηκε 2-0 (6-4, 6-1) της Βερόνικα Κουντερμέτοβα, και πέρασε στον τέταρτο γύρο του Australian Open!

Αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Σάκκαρη. Η Κουντερμέτοβα έκανε μπρέικ και προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο σετ. Όμως η 26χρονη δεν πτοήθηκε, αλλά έβγαλε αντίδραση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, λοιπόν, ανέβασε ρυθμούς άμεσα και πέρασε μπροστά στο σκορ με 5-3. Εν τέλει κατέστησε το σετ  με 6-4.
Το δεύτερο σετ ήταν ένας μονόλογος για την Σάκκαρη. Δεν αντιμετώπισε  καμία δυσκολία από την αντίπαλό της  και επικράτησε με 6-1. Άνετη και ωραία πήρε την πρόκριση για τη φάση των «16».

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πεγκούλα η οποία επικράτησε λίγο νωρίτερα της Νουρία Παρίσας Ντίας με 2-0 7-6 (3), 6-2. Η Σάκκαρη έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν δύο φορές την Πεγκούλα και έχει επικρατήσει και τις δύο. Να τριτώσει το καλό θέλει κόντρα στην Αμερικανίδα.

Οι δηλώσεις της Μαρίας μετά το τέλος του αγώνα:

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Απολαμβάνω να παίζω, απολαμβάνω τον κόσμο. Είναι υπέροχο που είμαι εδώ. Αισθάνομαι σαν να παίζω στο σπίτι μου. Δίνει επιπλέον ενέργεια ο κόσμος. Στους αντιπάλους δεν αρέσει, αλλά αρέσει σε μένα οπότε…Θέλω να τους ευχαριστήσω τόσο τους Έλληνες όσο και όλους όσους έρχονται να με στηρίξουν»

Τέλος, σε ερώτηση που της έγινε για το που μπορεί να φτάσει με την υποστήριξη που έχει από τους Έλληνες απάντησε: «Μέχρι τέλους»!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα