Ως ύποπτη για παράνομο στοιχηματισμό στο Roland Garros 2020 συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από την αστυνομία στο Παρίσι, η Γιάνα Σιζίκοβα. Η Ρωσίδα τενίστρια είναι στο Νο101 κόσμου στο διπλό. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι συμμετείχε σε παράνομο στοιχηματισμό στο Roland Garros 2020. Η σύλληψη της Ρωσίδας Συγκεκριμένα η Σιζίκοβα με παρτενέρ την Εκατερίνα Αλεξάντροβα […]

Ως ύποπτη για παράνομο στοιχηματισμό στο Roland Garros 2020 συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από την αστυνομία στο Παρίσι, η Γιάνα Σιζίκοβα.

Η Ρωσίδα τενίστρια είναι στο Νο101 κόσμου στο διπλό. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι συμμετείχε σε παράνομο στοιχηματισμό στο Roland Garros 2020.

Η σύλληψη της Ρωσίδας

Συγκεκριμένα η Σιζίκοβα με παρτενέρ την Εκατερίνα Αλεξάντροβα ηττήθηκαν με 6-1,6-1 από τις Σάντερς/Τομλιάνοβιτς. Την Πέμπτη στο διπλό και αμέσως μετά συνελήφθη από την αστυνομία.

Μάλιστα όπως μεταδίδει η Le Parisien η σύλληψη έγινε την ώρα του μασάζ που ακολουθεί μετά από κάθε αγώνα.

Η έρευνα είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο από την εισαγγελία του Παρισιού και σχετίζεται με “οργανωμένη απάτη συμμορίας”, καθώς και “ενεργητική και παθητική διαφθορά στον αθλητισμό”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλήματα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ