Δεν είχε αίσιο τέλος ο τελευταίος αγώνας του Έλληνα τενίστα στο Παρίσι, αφού δεν μπορούσε να συνεχίσει και αποχώρησε. Ο αγώνας του Τσιτσιπά – Άλεξ Πόπιριν καθώς έπειτα από πόνους στο αγκώνα ο Έλληνας τενίστας εγκατέλειψε τον αγώνα. Ο Στέφανος έπαιζε για την φάση των <<32>> στο Παρίσι εναντίον του Αυστραλό Άλεξ Πόπιριν. Με το σκορ […]

Δεν είχε αίσιο τέλος ο τελευταίος αγώνας του Έλληνα τενίστα στο Παρίσι, αφού δεν μπορούσε να συνεχίσει και αποχώρησε. Ο αγώνας του Τσιτσιπά – Άλεξ Πόπιριν καθώς έπειτα από πόνους στο αγκώνα ο Έλληνας τενίστας εγκατέλειψε τον αγώνα.

Ο Στέφανος έπαιζε για την φάση των <<32>> στο Παρίσι εναντίον του Αυστραλό Άλεξ Πόπιριν. Με το σκορ να είναι 4-2 υπέρ του Αυστραλού, ο Στεφ διέκοψε το παιχνίδι και κάλεσε τον φυσικοθεραπευτή του. Ο Στέφανος πήρε την απόφαση να εγκαταλήψει πριν καν εξεταστεί.

Με το ATP Finals να ξεκινάει στισ 14/11 ο Στέφανος γνωρίζει πως δεν χρειάζεται να πάρει ρίσκα.

Ο Τσίτσιπας μίλησε για την πορεία και είπε ότι ανήκει στο TOP 3 της παγκόσμια κατάταξης, και πολύ σύντομα θα βρίσκεται εκεί.

Δείτε τις τελευταίες δηλώσεις του:

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Big 1 και είναι ο Τζόκοβιτς. Ο Ρότζερ έχει φτάσει τα 40 και ο Ναδάλ τα 35 και αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Πιστεύω ότι οι επόμενοι Big 3 είμαστε εγώ, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Το πιστεύω ακράδαντα.

Το κάνω για μένα και μόνο. Αλλάζω τα ρούχα μου και το έχω κάνει ακόμα και σε σετ που κέρδιζα 6-0. Ωστόσο αυτό έχει να κάνει πάντα με τις συνθήκες. Στο Indian Wells, που το κλίμα είναι ξηρό, δεν ίδρωνα τόσο και δεν πήρα ούτε ένα μπρέικ για την τουαλέτα. Είναι καθαρά προσωπικό το θέμα. Με ενοχλεί πολύ ο ιδρώτας. Με στεγνά ρούχα νιώθω καλύτερα. Δεν πρέπει να υπαγορεύει κανείς πόσο χρόνο θα περάσει στο μπάνιο. Κάθε παίκτης μπορεί να αποφασίσει μόνος του.

Το επίπεδο είναι απίστευτα υψηλό. Οποιοσδήποτε παίκτης από το top 10 μπορεί να κερδίσει ένα τουρνουά Grand Slam. Το τένις έχει εξελιχθεί, έχει γίνει πολύ σωματικό. Είναι ακραίο από πολλές απόψεις. Πρέπει να προσέξεις κάθε λεπτομέρεια. Ο

Ντομινίκ Τιμ είναι ένα καλό παράδειγμα. Έβαλε τόση σωματική και ψυχική ενέργεια για να κερδίσει το US Open. Παρακολούθησα κάθε παιχνίδι που έπαιζε εκεί. Είναι πολύ κουραστικό να κερδίζεις τους άλλους καλούς παίκτες. Απορροφά την ενέργεια από το σώμα.

Πρέπει να κερδίσεις τα παιχνίδια με λιγότερη προσπάθεια και να εξοικονομήσεις ενέργεια για τον επόμενο αγώνα. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς το έχει δείξει τέλεια τα τελευταία χρόνια. Και ο Μεντβέντεφ το έδειξε στο US Open».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик