Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι το θέμα τον ημερών. Ο «Νο1» τενίστας και το σίριαλ στην Αυστραλία, έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Άλλοι τάσσονται υπέρ του Σέρβου και άλλοι κατά. Βέβαια, στήριξη στο «Νόλε» ήρθε και από κάποιον που δεν το περιμέναμε. Ο λόγος για τον ΕλληνοΑυστραλό τενίστα, Νικ Κύργιο. Οι δυο τους έχουν παίξει αρκετές φορές […]

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι το θέμα τον ημερών. Ο «Νο1» τενίστας και το σίριαλ στην Αυστραλία, έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Άλλοι τάσσονται υπέρ του Σέρβου και άλλοι κατά. Βέβαια, στήριξη στο «Νόλε» ήρθε και από κάποιον που δεν το περιμέναμε. Ο λόγος για τον ΕλληνοΑυστραλό τενίστα, Νικ Κύργιο. Οι δυο τους έχουν παίξει αρκετές φορές αντίπαλοι και έχουν ανάψει τα αίματα. Ο Κύργιος, μάλιστα ουκ ολίγες φορές είχε επικρίνει τον Σέρβο, για τη στάση του απέναντι στην πανδημία και τον μη εμβολιάσμο του. Αυτή τη φορά, προς έκπληξη πολλών, είναι στο πλευρό του.

«Σαν άνθρωπος το βλέπω ως κάτι τρομακτικό να τον θεωρούν από την κυβέρνηση ως κίνδυνο για την δημόσια υγεία και τάξη με βάση την προσωπική άποψη κάποιου (υπουργού Μετανάστευσης) και να τον δικάζουν γι’ αυτό. Θέλω ειλικρινά να δικαιωθεί και να κερδίσει το Australian Open. Εγώ θα βγω στην παρέλαση με μάσκα το πρόσωπό του και μπλουζάκι που θα γράφει Idemo (σ.σ.: πάμε)» είπε χαρακτηριστικά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ