Πέρασε στον δεύτερο γύρο και θα παίξει με τον Ρομπέρτο Καρμπαγές Μπαένα.
Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό Ρολάντ Γκαρός, στο Παρίσι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο 24χρονος τενίστας, νούμερο 5 στην παγκόσμια κατάταξη, έκανε πρεμιέρα στο δεύτερο γκραν σλαμ της φετινής χρονιάς απέναντι στον ΓίριΒέσελι, νούμερο 453, τον οποίο κέρδισε με 3-1 σετ (7-5, 6-3, 4-6, 7-6[9-7]).
Ο Έλληνας πρωταθλητής θα παίξει τώρα με τον Ισπανό, νούμερο 57 στον κόσμο, ΡομπέρτοΚαρμπαγέςΜπαένα, ο οποίος απέκλεισε με 3-0 σετ (7-6[5], 6-3, 6-2) τον Εμίλιο Νάβα.
Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, την οποία θα οδηγήσει στο προολυμπιακό τουρνουά το 2024 και στο Ευρωμπάσκετ 2025.
Ο τραυματισμός του Σιέλη και η πρόωρη λύση συμβολαίου στον Κρούζλιακ δημιούργησαν πρόβλημα στην άμυνα των «κυανέρυθρων» και ο Σουηδός στόπερ από τη Γουϊνέα αναμένεται να δώσει λύσεις στον Κώστα Μπράτσο.
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (2/10): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα; Όλες οι Αθλητικές εφημερίδες και Πολιτικές εφημερίδες … Καθημερινά θα βρίσκεται εδώ όλο τον Ελληνικό τύπο. Διάβασε εδώ όλα τα πρωτοσέλιδα:
Χείμαρρος ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πήρε τον λόγο πριν καν δεχθεί ερώτηση από τον δημοσιογράφο της Cosmote TV, και εξαπέλυσε πυρά κατά του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε ιδανικά, με το γκολ του Λορέν Μορόν στο 25λεπτο, ο Άρης δεν κατάφερε να επικρατήσει της Κηφισιάς και απώλεσε 2 βαθμούς ενόψει συνέχειας.
Αποκορύφωμα το ακυρωθέν γκολ του Ντίας στο 34ο λεπτό, για το οποίο παραδέχθηκε μέχρι και η Ένωση Διαιτητών της Αγγλίας πως υπήρξε ανθρώπινο λάθος στον χειρισμό του VAR.
Το φινάλε βρήκε τον Γιούργκεν Κλοπ όχι μόνο να δηλώνει υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του αλλά και να κάνει έντονα παράπονα για την διαιτησία