Συγκλονιστικός ο Νικ Κύργιος.

Ο Νικ Κύργιος είναι σύνηθες να τραβά τα βλέμματα με τη συμπεριφορά του και τις «παράξενες» δηλώσεις του. Ωστόσο, αυτή τη φορά έδειξε μια άλλη πλευρά του εαυτού του. Μια πολύ συγκινητική πλευρά.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας μέσω μιας ανάρτησης στο instagram αποκάλυψε και μοιράστηκε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του. Αυτό συνέβη πριν τρία χρόνια, πριν το Australian Open.

«Αυτός ήμουν εγώ πριν από τρία χρόνια στο Australian Open. Οι περισσότεροι θα υπέθεταν ότι τα πήγαινα καλά ψυχικά ή ότι απολάμβανα τη ζωή μου. Ήταν μια από τις πιο σκοτεινές μου περιόδους. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, στο δεξί μου χέρι μπορείτε να δείτε τον αυτοτραυματισμό μου. Έκανα σκέψεις αυτοκτονίας και κυριολεκτικά πάλευα να σηκωθώ από το κρεβάτι, πόσο μάλλον να παίξω μπροστά σε εκατομμύρια» έγραψε αρχικά o Κύργιος.

«Ήμουν μοναχικός, καταθλιπτικός, αρνητικός, έκανα κατάχρηση αλκοόλ, ναρκωτικών, απωθούσα την οικογένεια και τους φίλους μου. Ένιωθα σαν να μην μπορούσα να μιλήσω ή να εμπιστευτώ κανέναν. Αυτό ήταν αποτέλεσμα του γεγονότος να μην ανοιχτώ και να αρνηθώ να στηριχτώ στα αγαπημένα μου πρόσωπα και απλώς να πιέσω τον εαυτό μου σιγά σιγά για να είμαι θετικός. Ξέρω ότι η καθημερινή ζωή μπορεί να φαίνεται εξαιρετικά κουραστική, μερικές φορές αδύνατη. Καταλαβαίνω ότι νιώθεις ότι αν ανοιχτείς μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι αδύναμος ή φοβισμένος. Σου λέω τώρα, δεν πειράζει, δεν είσαι μόνος. Έχω περάσει από εκείνες τις στιγμές που φαινόταν ότι αυτές οι θετικές ενεργειακές δονήσεις δεν θα γίνονταν ποτέ πραγματικότητα. Σε παρακαλώ, μην νιώθεις ότι είσαι μόνος, αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να μιλήσεις σε κανέναν, είμαι εδώ, απλώστε το χέρι σας. Είμαι περήφανος που λέω ότι έχω γυρίσει εντελώς τον εαυτό μου και έχω μια εντελώς διαφορετική άποψη για τα πάντα, δεν θεωρώ δεδομένη ούτε μια στιγμή. Θέλω να μπορέσεις να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου και να χαμογελάσεις. Αυτή η ζωή είναι όμορφη» , συμπλήρωσε ο 26χρονος τενίστας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ