Όπως αναφέρει το «ZDF» ο Λευκορώσος προπονητής, παρουσιάζεται στα τουρνουά με μετρητά και ψάχνει να βρει υποψήφιους συνεργάτες

Μπορεί να λένε για το ποδόσφαιρο, αλλά να ξέρετε ότι το τένις είναι ο “Βασιλιάς” των στημένων αγώνων. Με έρευνες, αλλά και με όσα ακούμε πολύ συχνά. Όπως και το τελευταίο που έσκασε, και είναι συγκλονιστικό.

Όπως ανακοίνωσε το γερμανικό δίκτυο «ZDF», οι Ασλάν Καράτσεφ και Νικολόζ Μπασιλασβίλι είναι χοντρά μπλεγμένοι σε στοιχηματικό σκάνδαλο! Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει στην έρευνα του το Γερμανικό ΜΜΕ, αναφέρει ότι  ο Λευκορώσος Γιαχόρ Γιάτσικ που ήταν πρώην προπονητής των δύο τενιστών, τους είχε βάλει στο κόλπο να στήσουν το ματσάκι.

Ο Γιάτσικ όπως λέει η έρευνα προσέφερε χρήματα και στους δύο παίκτες, αλλα οι δύο τενίστες δεν τα δέχθηκαν! Παρ’ όλα αυτά γίνεται  ήδη έρευνα για πέντε αγώνες που υπάρχουν ενδείξεις ότι πιθανό να αλλοιώθηκαν αποτελέσματα.

Όπως αναφέρει το «ZDF» ο Λευκορώσος προπονητής, παρουσιάζεται στα τουρνουά με μετρητά και ψάχνει να βρει υποψήφιους συνεργάτες, κατά κύριο λόγο με νέους παίκτες που έχουν ψυχολογικά και οικονομικά προβλήματα.

Σύντομα θα ξέρουμε περισσότερα…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ