Δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει στην Πάρμα τον δεύτερο τίτλο στην καριέρα της.

Η Μαρία Σάκκαρη έμεινε στη δεύτερη θέση στο «Parma Ladies Open», το οποίο διεξήχθη σε χωμάτινη επιφάνεια. Έχασε με 2-0 σετ από τη Μάγια Σερίφ, από την Αίγυπτο.

Η 27χρονη τενίστρια, που αγωνίστηκε ως νούμερο 1 στο κυρίως ταμπλό, διεκδίκησε τον δεύτερο τίτλο στην καριέρα της, μετά το Ραμπάτ το 2019. Ωστόσο, αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με συνοπτικές διαδικασίες (5-7, 3-6).

Κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ είχαμε σύντομη διακοπή, καθώς το κινητό τηλέφωνο της αντιπάλου της άρχισε να κουδουνίζει! Η 26άχρονη έκλεισε αμέσως τη συσκευή, που την είχε αφήσει στην τσάντα της, και ζήτησε συγγνώμη.

Θυμίζουμε πως μετά την αναβολή των αναμετρήσεων της Παρασκευής (30/09) λόγω έντονης βροχόπτωσης αμφότερες οι αθλήτριες έπαιξαν το πρωί στα ημιτελικά και, με ελάχιστες ώρες ξεκούρασης, συναντήθηκαν στον τελικό.

Η Μαρία Σάκκαρη, κατά πώς φαίνεται, επηρεάστηκε περισσότερο εν συγκρίσει με τη Μάγια Σερίφ, νούμερο 74 στον κόσμο, καθώς εμφανίστηκε πιο κουρασμένη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά της γείτονας χώρας στην προσπάθειά της να συγκεντρώσει πόντους στο ranking, όπως επίσης και στην κούρσα για το WTA Finals.

Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης με 3.480 βαθμούς, με την Αμερικανίδα Τζέσικα Πέγκουλα να είναι πέμπτη με 3.501β.

Κατά πόδας την ακολουθεί η Αρίνα Σαβαλένκα, από τη Λευκορωσία, με 3.470 βαθμούς.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик