Ο Λευκορώσος Γιαχόρ Γιάτσικ που ήταν πρώην προπονητής των δύο τενιστών, τους είχε βάλει στο κόλπο να στήσουν το ματσάκι.

Μπορεί να λένε για το ποδόσφαιρο, αλλά να ξέρετε ότι το τένις είναι ο “Βασιλιάς” των στημένων αγώνων. Με έρευνες, αλλά και με όσα ακούμε πολύ συχνά. Όπως και το τελευταίο που έσκασε, και είναι συγκλονιστικό.

Όπως ανακοίνωσε το γερμανικό δίκτυο «ZDF», οι Ασλάν Καράτσεφ και Νικολόζ Μπασιλασβίλι είναι χοντρά μπλεγμένοι σε στοιχηματικό σκάνδαλο! Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει στην έρευνα του το Γερμανικό ΜΜΕ, αναφέρει ότι  ο Λευκορώσος Γιαχόρ Γιάτσικ που ήταν πρώην προπονητής των δύο τενιστών, τους είχε βάλει στο κόλπο να στήσουν το ματσάκι.

Ο Γιάτσικ όπως λέει η έρευνα προσέφερε χρήματα και στους δύο παίκτες, αλλα οι δύο τενίστες δεν τα δέχθηκαν! Παρ’ όλα αυτά γίνεται  ήδη έρευνα για πέντε αγώνες που υπάρχουν ενδείξεις ότι πιθανό να αλλοιώθηκαν αποτελέσματα.

Ασλάν Καράτσεφ και Νικολόζ Μπασιλασβίλι απάντησαν στις κατηγορίες

Καράτσεφ

“Δεν έχω ακούσει τίποτα για αυτό. Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάτε. Και να σχολιάσω αυτή την ανοησία; Πόσες φορές έχουν γράψει τέτοια πράγματα για μένα, έχω καταδικαστεί ποτέ;”

Μπασιλασβίλι

“Το περασμένο Σαββατοκύριακο, υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης στη Γερμανία αναφέρουν το όνομά μου σε σχέση με ισχυρισμούς για τα λεγόμενα «στημένα παιχνίδια». Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν έχουν καμία απολύτως βάση και τους απορρίπτω με τον πιο έντονο τρόπο.

Δεν θα δεχτώ να δω το όνομά μου και τη φήμη μου να καταπατείται σοβαρά μέσω αβάσιμων και παράλογων κατηγοριών. Απαιτώ, λοιπόν, να σταματήσουν αμέσως τέτοιοι ισχυρισμοί και ψέματα και να ενημερωθεί το κοινό, μέσω των ΜΜΕ, ότι αρνούμαι πλήρως και εντελώς όλα τα αυτές οι παράλογες κατηγορίες.

Έχω εξουσιοδοτήσει μια γερμανική δικηγορική εταιρεία να προστατεύει τα συμφέροντά μου και να ενεργεί με κάθε δυνατό τρόπο για την καταπολέμηση αυτής της εξαιρετικά επιζήμιας παραπληροφόρησης.”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ