Ο Ρότζερ Φέντερερ με τις δηλώσεις που έκανε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.

Ο Ρότζερ Φέντερερ παραχώρησε  συνέντευξη στον μεγάλο του χορηγό Credit Suisse. Ο Ελβετός θρύλος του τένις άφησε…υπονοούμενα επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.

Λέτε η επική ανατροπή του Ραφαέλ Ναδάλ να δελέασε τον Φέντερερ να επιστρέψει; Κανείς δεν ξέρει. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η απάντηση που έδωσε αναφορικά με τη φυσική του κατάσταση και την πιθανότητα να επανέλθει σε αγωνιστικό επίπεδο, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Νομίζω ότι η επιστροφή μου θα ξεκαθαρίσει μέσα στον ερχόμενο Απρίλιο. Μόνο τότε θα ξέρω σε τι κατάσταση θα βρίσκομαι για να αγωνιστώ. Μέχρι τώρα δεν έχω δοκιμάσει τρέξιμο, ούτε μπορώ να κάνω έντονες ασκήσεις, όπως άλματα ή ασκήσεις εκρηκτικότητας.

Ελπίζω ότι θα μπορέσω μέσα σε λίγες εβδομάδες να ξεκινήσω προετοιμασία και θα δούμε πως θα αντιδράσει το σώμα και ο οργανισμός μου. Η επιστροφή στα κορτ είναι αυτό που πραγματικά έχω ανάγκη», είπε.

Ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Ελβετός με τα 20 Grand Slam, τους 103 τίτλους και τις 310 εβδομάδες στο Νο1, την Δευτέρα (31/1) έπεσε στο Νο30 και λόγω της αποχής του από την δράση. Τον Αύγουστο θα γίνει 41 ετών, αλλά ο Ελβετός έχει βάλει σκοπό να επιστρέψει στην ενεργό δράση μέσα στο 2022.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN Tenis (@espntenis)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα