Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι απίθανο να αγωνιστεί έως τα μέσα του επόμενου χρόνου, ωστόσο δεν σκέφτεται ακόμη να αποσυρθεί. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει. Ο κάτοχος 20 γκραν σλαμ αφού έφτασε στα ημιτελικά του Australian Open του 2020, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο. Και μία επιπλοκή στην αποθεραπεία του τον ανάγκασε να χάσει […]

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι απίθανο να αγωνιστεί έως τα μέσα του επόμενου χρόνου, ωστόσο δεν σκέφτεται ακόμη να αποσυρθεί. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει.

Ο κάτοχος 20 γκραν σλαμ αφού έφτασε στα ημιτελικά του Australian Open του 2020, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο. Και μία επιπλοκή στην αποθεραπεία του τον ανάγκασε να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

«Θα ήμουν έκπληκτος αν κατάφερνα να παίξω το νέο χρόνο στο Γουίμπλεντον», επεσήμανε σχετικά ο 40χρονος πρωταθλητής στην ιστοσελίδα της χώρας του «Le Matin». Ο Φέντερερ κατάφερε να επιστρέψει στο ATP Tour, στο Κατάρ, ωστόσο τα προβλήματα στα γόνατά του «χτύπησαν» ξανά την πόρτα του.

Ο Ελβετός τενίστας έφτασε στους «16» του Ρολάν Γκαρός. Γνωρίζοντας την ήττα από τον Ματέο Μπερετίνι, ενώ στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον αποκλείστηκε από τον Χούμπερτ Χούρκατς.

Έκτοτε, δεν έχει εμφανιστεί σε κάποιο τουρνουά, καθώς υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση για άλλο πρόβλημα στο γόνατο. Που υπέστη στο γήπεδο με το γρασίδι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν