Σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ο μεγάλος νικητής κόντρα στον Ραφαέλ Ναδάλ. Mε τον «Νόλε» να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό του Roland Garros. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον δικό μας, Στέφανο Τσιτσιπά. Με φόντο την κατάκτηση του τίτλου. Ωστόσο ο Τζόκοβιτς κατάφερε να κάνει κάτι, όπου πολλοί προσπάθησαν […]

Σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ο μεγάλος νικητής κόντρα στον Ραφαέλ Ναδάλ. Mε τον «Νόλε» να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό του Roland Garros. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον δικό μας, Στέφανο Τσιτσιπά. Με φόντο την κατάκτηση του τίτλου.

Ωστόσο ο Τζόκοβιτς κατάφερε να κάνει κάτι, όπου πολλοί προσπάθησαν τα τελευταία χρόνια κόντρα στον Ναδάλ αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Σέρβος νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης έβαλε ένα τρομερό στοπ, σε ένα απίθανο σερί που είχε ο Ναδάλ στη χωμάτινη επιφάνεια του Roland Garros.

Ο Ισπανός τενίστας από το 2005 μέχρι και φέτος έχει κατακτήσει το γαλλικό όπεν 13 φορές. Τη φετινή χρονιά ήθελε να κάνει το «repeat» για 5η φορά, ενώ η ήττα στον ημιτελικό είναι μόλις η τέταρτη που γνωρίζει στα κορτ της Γαλλίας.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη ήττα ήρθε το 2009 όταν η πορεία του Ναδάλ σταμάτησε στον 4ο γύρο, ενώ έπρεπε να φτάσουμε στο 2015 ώστε να χάσει ξανά στο Παρίσι, στα προημιτελικά. Την αμέσως επόμενη χρονιά η πορεία του σταμάτησε στον 3ο γύρο, ενώ φέτος δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик