Η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Australian Open είναι για την ώρα εντυπωσιακή!

Η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Australian Open είναι για την ώρα εντυπωσιακή!

Μπορεί η παρουσία του στον 40 γύρο του τουρνουά να μην αποτελεί είδηση για το νο4 του κόσμου όμως η εικόνα του δείχνει πως είναι ικανός για την διάκριση.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (20/1) ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκαμψε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και την αντίσταση του Ολλανδού,  Τάλον Χρίκσπουρ με 3-0 σετ (6-2 7-6(5) 6-3) και συνεχίζει στους 16!

Όσο προχωράει η διοργάνωση το επίπεδο ανεβαίνει και έτσι στον 4ο γύρο ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον πάντα επικίνδυνο Ιταλό Σίνερ.

Πάντως ο Τσιτσιπάς έχει ψυχολογία στα ύψη κάτι που φανερώνεται και από τις δηλώσεις του!

«Φυσικά και βάζω τον εαυτό μου στα φαβορί να φτάσω εδώ. Έχω αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια ότι ανήκω εκεί που βρίσκομαι, δεν είναι τυχαίο. Πιστεύω στον εαυτό μου, έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσω εδώ. Προσπαθώ να βάζω το 100% σε κάθε μου προσπάθεια, δεν έχω πετάξει ή δώσει αγώνα αν νιώθω ότι δεν βρίσκομαι σε καλή μέρα, για παράδειγμα. Για μένα είναι πάντα η πάλη, κάθε δοκιμασία είναι μια νέα περιπέτεια με τη δική της ιστορία. Είμαι σίγουρα ένα από τα φαβορί και το νιώθω και με το παιχνίδι μου τις τελευταίες μέρες»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ