Το σήριαλ Τζόκοβιτς-Αυστραλία φαίνεται πως θα έχει νέα "επεισόδια" και το 2023. Η απαγόρευση εισόδου στη χώρα είναι σε ισχύ και η συμμετοχή του στο Grand Slam και πάλι αμφίβολη.

Το σήριαλ Τζόκοβιτς-Αυστραλία φαίνεται πως θα έχει νέα “επεισόδια” και το 2023. Η απαγόρευση εισόδου στη χώρα είναι σε ισχύ και η συμμετοχή του στο Grand Slam και πάλι αμφίβολη.

Η σκόνη δεν έχει κατακαθίσει από την συγκεκριμένη υπόθεση. Ο Σέρβος τενίστας εγκλωβίστηκε στην Αυστραλία όντας ανεμβολίαστος για τον κορονοϊό και παρά τις εγγυήσεις που είχε δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο Austrialian Open.

Στον κορυφαίο τενίστα του κόσμου είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στη χώρα για 3 χρόνια και με τη νέα κυβέρνηση ήλπιζε να αρθεί το μέτρο εναντίον του.

Ωστόσο όπως προκύπτει η πολιτική ηγεσία δεν προτίθεται να αλλάξει κάτι και η παρουσία του το 2023 στο grand slam έχει για την ώρα λίγες πιθανότητες.

Ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας δήλωσε: «Αν το υπουργείο Μετανάστευσης αποφασίσει να κάνει ειδική αναγγελία για τον Τζόκοβιτς, το εμφανές ερώτημα είναι τι θα γίνει με άλλους ανθρώπους που είναι στην ίδια θέση με αυτόν; Δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξουμε την απόφασή μας επειδή έχει πολλά χρήματα. Η κυβέρνηση πρέπει να δει όλες τις ανάλογες περιπτώσεις που ακύρωσε βίζες και να αποφασίσει για όλους το ίδιο. Δεν μπορεί να υπάρχει ένας κανόνας για τον Τζόκοβιτς και άλλος για κάποιους επειδή… δεν έχουν εκατομμύρια. Αν αλλάξει η απόφαση θα είναι ένα χαστούκι για όλους μας. Θα στείλει λάθος μήνυμα στους πολίτες μας που θυσίασαν πολλά στη διάρκεια της πανδημίας»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ