Ο Νόβαν Τζόκοβιτς αλλάζει στάση απέναντι στον εμβολιασμό και σκοπεύει άμεσα να εμβολιαστεί.

Μια αναπάντεχη είδηση έρχεται από τον χώρο του τένις. Αφορά τον πρωταγωνιστή του θρίλερ της Μελβούρνης. Ο ανεμβολίαστος Νόβακ Τζόκοβιτς, απελάθηκε από την Αυστραλία και αποκλέιστηκε από το Australian Open.

Λίγες μέρες μετά τον τελικό του τουρνουά και την κατάκτηση του τίτλου με επική ανατροπή από τον Ραφαέλ Ναδάλ, ο Σέρβος τενίστας αλλάζει στάση απέναντι στον εμβολιασμό.

Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά ο βιογράφος του «Νόλε», Ντάνιελ Μουξ. “Αυτό που ακούγεται από το περιβάλλον του Νόβακ, είναι πως θα εμβολιαστεί σύντομα. Πιθανό, να έπαιξε ρόλο σε αυτή την απόφαση και το γεγονός ότι ο Ναδάλ κατέκτησε τον 21ο Major τίτλο του και τον ξεπέρασε”, είπε ο Μουξ στο Servus TV.

«Σίγουρα, δεν ενέκρινε τα όσα έγιναν στο Βελιγράδι κατά τη διάρκεια των τρελών ημερών στη Μελβούρνη» πρόσθεσε.

Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας συνεχάρη τον 35χρονο Ναδάλ κάνοντας λόγο για ένα καταπληκτικό επίτευγμα κι ένα «απίθανο μαχητικό πνεύμα που κυριάρχησε ακόμη μία φορά».

Η αυτοβιογραφία του Τζόκοβιτς από τον Μουξ θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο και θα φέρει το όνομα “Μια ζωή στον πόλεμο”. Πάντως, είσαι δεν είσαι φαν του «Νόλε», αν είσαι φαν του τένις σίγουρα αυτή η είδηση είναι πολύ ευχάριστη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Müksch (@danielmueksch)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα