Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν οδυνηρή ήττα με 10-8 από τους Ούγγρους.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στη Φερεντσβάρος στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Champions League στο πόλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν οδυνηρή ήττα με 10-8 και πλέον η πρόκρισή τους στο Φάιναλ Έιτ της διοργάνωσης χαρακτηρίζεται ως πολύ δύσκολη αποστολή.

Ο κίνδυνος να μείνουν εκτός συνέχειας είναι ορατός, καθώς έμειναν στην 5η θέση, πίσω από τους Ούγγρους. Οι τελευταίοι «κρατούν» την τέταρτη προνομιούχο θέση με 22 βαθμούς, ενώ οι Πειραιώτες έχουν 19π. Τρίτη είναι η Μπαρτσελονέτα με 23β.

Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν, επί της ουσίας, την κακή εικόνα τους στον παίκτη παραπάνω. Δεν είχαν «απαντήσεις» στην άμυνα των αντιπάλων τους, ενώ ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 6/16 στον παίκτη παραπάνω. Οι φιλοξενούμενοι είχαν, αντίστοιχα, 7/11.

Στις τελευταίες δύο αγωνιστικές ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Νόβι Μπέογκραντ εντός έδρας και με την Ντιναμό Τιφλίδας εκτός. Η Φερεντσβάρος θα υποδεχθεί τόσο τη Ραντνίτσκι όσο και την πρωτοπόρο Μπρέσια. Η Μπαρτσελονέτα θα φιλοξενήσει την Μπρέσια και θα αντιμετωπίσει στη Σλοβενία τη Γιάντραν Σπλιτ.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας της Φερεντσβάρος με την ελληνική ομάδα, το πλεονέκτημα το έχουν οι Ούγγροι.

Οκτάλεπτα: 1-1, 3-3, 2-5, 2-1.
Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς.
Φερεντσβάρος: Ζάκονι, Γκαμπόρ, Μόλναρ 2, Μερκούλοβ, Βάμος 1, Ούμποβιτς 1, Φέκετε, Βικβάρι 3, Νέμεθ 1, Βάργκα 2, Γιάνσικ, Νταμόντε, Βόγκελ.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:




Το γκολ-μαχαιριά του Βάμος:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Υγρός Στίβος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик