Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του βάδην είναι υποψήφια για τον τίτλο της κορυφαίας Ευρωπαίας της χρονιάς από την ΕΑ.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, στα 38 της, έχει βαλθεί να τρελάνει τους Ευρωπαίους! Κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στο βάδην στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, στο Μόναχο, και τώρα είναι υποψήφια για τον τίτλο της κορυφαίας Ευρωπαίας της χρονιάς από την ΕΑ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε στην κορυφή της γηραιάς ηπείρου τόσο στα 20 χλμ. βάδην όσο και στα 35 χλμ. βάδην. Στη δεύτερη απόσταση, μάλιστα, έκανε και εθνικό ρεκόρ.

Τώρα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου τη συμπεριέλαβε στις κορυφαίες δέκα αθλήτριες. Μία εξ αυτών θα ψηφιστεί ως η καλύτερη για τη φετινή σεζόν.

Oι άλλες εννέα αθλήτριες που διεκδικούν τον τίτλο είναι οι εξής:

Κίλι Χότζκινσον (Μ. Βρετανία) 800μ., Φέμκε Μπολ (Ολλανδία) 400μ./400μ. εμπόδια, Μουζίνκα Καμπούντζι (Ελβετία) 100μ./200μ., Γιαροσλάβα Μάχουτσικ (Ουκρανία) ύψος, Μαλάικα Μιχάμπο (Γερμανία) μήκος, Λόρα Μιούιρ (Μ. Βρετανία) 1.500μ., Σάντρα Πέρκοβιτς (Κροατία) δισκοβολία, Ναφισάτου Τιάμ (Βέλγιο) έπταθλο και Ιβάνα Βουλέτα (Σερβία) μήκος.

Τα αποτελέσματα θα προκύψουν, σε ποσοστό κατά 25%, από τις ψήφους των φιλάθλων μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των εθνικών ομοσπονδιών, των δημοσιογράφων και της ειδικής επιτροπής της EA.

Η ανακοίνωση, μαζί με τη βράβευση, του νικητή θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου στο ετήσιο γκαλά της ΕΑ, το οποίο φέτος θα λάβει χώρα στο Ταλίν, στην Εσθονία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στίβος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик