Η αρχή του 37ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη, θα γίνει το σήμερα 2/3.

Η αρχή του 37ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη, θα γίνει το σήμερα 2/3.

Η σημερινή μέρα εξυπηρετεί ώστε να πραγματοποιηθούν αρκετοί προκριματικοί αγώνες, ώστε να είναι πιο ευέλικτο το καλεντάρι τις επόμενες ημέρες στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, πέντε Έλληνες αθλητές και αθλήτριες ρίχνονται στη μάχη για μία θέση στους τελικούς. Ο Χρήστος Κοτίτσας θα αγωνιστεί στο 800αρι ανδρών ενώ στο τριπλούν έχουμε τριπλή ελληνική συμμετοχή με τους Δημήτρη Τσιάμη, Ανδρέα Πανταζή και Νικόλα Ανδρικόπουλο.

Η τελευταία αθλήτρια που θα αγωνιστεί απόψε με τα ελληνικά χρώματα, είναι η Αναστασία Μαρινάκου, που θα μπει στη δεύτερη προκριματική σειρά των 3000 μέτρων.

Το πρωτάθλημα αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή, 5 Μαρτίου με τα ονόματα των Μίλτου Τεντόγλου, Κατερίνας Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου, να είναι αυτά που ξεχωρίζουν από την ελληνική αποστολή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στίβος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ