Μεγάλη επίδοση από την έμπειρη αθλήτρια, που κατέβηκε στο ΣΕΦ άυπνη και αρκετά κουρασμένη.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πέτυχε ένα ακόμη πανελλήνιο ρεκόρ στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, στο ΣΕΦ.

Η έμπειρη αθλήτρια του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας τερμάτισε πρώτη σε 12.18.26 στα 3.000μ. βάδην και βελτίωσε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο ήταν 12.21.43 από τη διοργάνωση του 2022.

Η έμπειρη αθλήτρια αποφάσισε χθες το βράδυ να μπει στη διοργάνωση και να δοκιμάσει την κατάστασή της. Από τα πρώτα μέτρα της κούρσα επέλεξε να δώσει γρήγορο ρυθμό στην κούρσα, τον οποίο ανέβασε σταδιακά.

«Είμαι άυπνη, είμαι αρκετά κουρασμένη, παρ’ όλα αυτά πήρα την απόφαση να αγωνιστώ. Και το έκανα όχι τόσο για να κυνηγήσω την επίδοση ή το ρεκόρ, αλλά γιατί ήθελε να στηρίξω τη διοργάνωση.

Πρέπει να δίνουμε το παρών σε αυτές τις διοργανώσεις, προκειμένου να φέρουμε κοντά στον στίβο τα παιδιά», είπε αρχικά η Ντρισμπιώτη.

Όπως συμπλήρωσε : «Χαίρομαι που μπορώ και βελτιώνομαι διαρκώς ακόμη και στην ηλικία μου. Χαίρομαι που αγωνίστηκα και πάλι με τα κορίτσια (σ.σ. Παπαδοπούλου και Φιλτισάκου).

Θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην κι έπειτα θα συνεχίσω στο Βαλκανικό».

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Χριστίνα Παπαδοπούλου (ΠΓΣ) που ήταν δεύτερη με 12.35.51 και πανηγύρισε την παρουσία της, καθώς προερχόταν από πολύμηνο τραυματισμό.

Η τριάδα των νικητριών έκλεισε με την Κυριακή Φιλτισάκου (Ανατολή Νέας Ιωνίας) που πέτυχε 12.49.84.

Στα 5.000 μ. βάδην Ανδρών νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Καύκας (ΑΕ Ολυμπιάς Πατρών) με 20.42.86 και ακολούθησαν Κώστας Ντεντόπουλος (ΑΕ Ολυμπιάς Πατρών) και ο Ανδρέας Καραγιάννης (ΓΑΣ Ιλισός) 21.56.02.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στίβος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ