Έκανε νέο ατομικό ρεκόρ στην Τρίπολη.

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος», στην Τρίπολη, αφού ο Άγγελος Μαντζουράνης σημείωσε εξαιρετική επίδοση στη σφυροβολία Ανδρών Κ20.

Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου ήταν νικητής στο αγώνισμα με βολή στα 78,30 μ., που είναι νέο ατομικό του ρεκόρ και δεύτερη επίδοση φέτος στην Ευρώπη στην κατηγορία του.

Ο νεαρός σφυροβόλος διανύει εξαιρετική σεζόν, αφού είναι σταθερός σε μεγάλες βολές. Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν 77,15 μ..

Στο ίδιο αγώνισμα ο Γιώργος Παπαναστασίου πέτυχε 73,65 μ. κι έδωσε κι αυτός συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις της σεζόν.

Ο αθλητής του Γιώργου Κουκουβιτάκη έχει ατομικό ρεκόρ από φέτος 74,44 μέτρα.

Ο Σοφοκλής Κουβεδάκης ήταν τρίτος με 66,96 μ., επίδοση κοντά στα 67,00 μ., που είναι το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των Γυναικών Κ20, πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε η Βαλεντίνα Δρακοπούλου που με με 62,98 μ. βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ κι έγινε η όγδοη αθλήτρια της Ευρώπης στην κατηγορία της.

Η Μαρία Μαγκούλια αρχίζει και βρίσκει τον ρυθμό της, αφού ήταν νικήτρια στη σφαιροβολία με 15,07 μ. και νέο φετινό ρεκόρ.

Ο Άγγελος Μοδιανάκης, από την πλευρά του, μετά τη βολή στα 55,00 μ. στα Τοφάλεια πέτυχε στην αρκαδική πρωτεύουσα 54,21 μ. κι επιβεβαίωσε την καλή κατάστασή του και μαζί το όριο για το Ευρωπαϊκό της Ιερουσαλήμ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στίβος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ