Ήρθα με σωστή τακτική, ήξερα πώς έχω γυμναστεί και δεν μασάω, τις παίζω στα ίσα όλες τις υπόλοιπες αθλήτριες και κερδίζω.

Στο πιο ψηλό βάθρο η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του βάδην, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 35 χιλιόμετρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Μόναχο, τερματίζοντας σε 2:46:58.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά. Το χρυσό αυτό είναι το πρώτο της Ελλάδας στη διοργάνωση του Μονάχου. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανίδα Ρακέλ Γκονζάλεθ με χρόνο 2:49.10 και το χάλκινο η Βικτόρια Μάνταραζ από την Ουγγαρία με χρόνο 2:49.58.




Το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο Μόναχο είναι χρυσό και ανήκει στην 37χρονη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που κατέκτησε την πρώτη θέση στα 35 χιλιόμετρα βάδην.




Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Καμία φορά αξίζει τον κόπο να λείπεις καιρό, λείπω 3,5 μήνες, δεν το χω ξανακάνει ποτέ και ευχαριστώ αυτούς που με στήριξαν για να προετοιμαστώ. Πόσος κόσμος με έχει στηρίξει και βρέθηκα στην κορυφή της Ευρώπης. Είμαι συγκινημένη και χαρουμενη, δεν μπορώ να το περιγράψω», δήλωσε αρχικά η Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια για να προσθέσει:

«Άλλαξα προπονητή εδώ και τρία χρόνια, ο κ. Κεφαλόπουλος με στήριξε με σωστές συμβουλές και προπόνηση, είχαμε την ίδια τακτική και στο Όρεγκον και εδώ, με έμαθε να ξέρω τις συναθλήτριές μου, το πότε είναι κατάλληλο λεπτό για να τις περάσω, υπάρχει καταπληκτική χημεία, δεν έχω λόγια. Ήρθα με σωστή τακτική, ήξερα πώς έχω γυμναστεί και δεν μασάω, τις παίζω στα ίσα όλες τις υπόλοιπες αθλήτριες και κερδίζω».




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στίβος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα