Με εντυπωσιακό τρόπο συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους σε διεθνείς διοργανώσεις οι Ελληνες Πυγμάχοι. Το διήμερο που μας πέρασε στην πόλη Κικίντα της Σερβίας διεξήχθη διεθνές τουρνουά με την ονομασία «Ζλάτνα Ρουκάβιτσα» και η Ελλάδα πρωταγωνίστησε για μία ακόμη φορά. Ο Ελληνικός απολογισμός ήταν γεμάτος μετάλλια, καθώς οι αθλητές μας κατέκτησαν συνολικά εφτά χρυσά. Δύο ασημένια […]

Με εντυπωσιακό τρόπο συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους σε διεθνείς διοργανώσεις οι Ελληνες Πυγμάχοι. Το διήμερο που μας πέρασε στην πόλη Κικίντα της Σερβίας διεξήχθη διεθνές τουρνουά με την ονομασία «Ζλάτνα Ρουκάβιτσα» και η Ελλάδα πρωταγωνίστησε για μία ακόμη φορά.

Ο Ελληνικός απολογισμός ήταν γεμάτος μετάλλια, καθώς οι αθλητές μας κατέκτησαν συνολικά εφτά χρυσά. Δύο ασημένια κι ένα χάλκινο μετάλλιο, δίνοντας συνέχεια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει οι πρωταθλητές μας το τελευταίο διάστημα.
Στην κορυφή του βάθρου ανέβηκαν οι Κώστας Σαργιαννίδης, Γιώργος Πλέας, Γιώργος Κωνσταντινούδης, Ζαχαρία Λαγούδη, Λαμπρινή Γιαννακοπούλου, Μαρία Γεωργοπούλου και Ιωάννα Κάντζαρη. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι: Αντώνης Βελής, Ρέμος, Ευθυμιάδης και το χάλκινο η Μερίεβα Ντασιονάκη.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Αντρέας Γιαννακόπουλος και Νίκος Πλέας.
Οι επιτυχίες των Ελλήνων πρωταθλητών δικαιώνουν απόλυτα το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας, τη δουλειά των σωματειακών προπονητών, καθώς και τις επιλογές των ομοσπονδιακών προπονητών, τόσο για τον τρόπο προετοιμασίας, όσο και για τις επιλογές των αθλητών που θα αγωνιστούν στο εξωτερικό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πυγμαχία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик