Η Εθνική Νέων Γυναικών ηττήθηκε με 10-5 από την Ισπανία στον μεγάλο τελικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο. Που πραγματοποιήθηκε στη Νετάνια του Ισραήλ. Έτσι κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Σε μία ακόμη σπουδαία επιτυχία για την ελληνική υδατοσφαίριση. Που φέρνει διακρίσεις σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Τα σούπερ ομάδα που προπονούν η Αλεξία Καμμένου και η […]

Η Εθνική Νέων Γυναικών ηττήθηκε με 10-5 από την Ισπανία στον μεγάλο τελικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο. Που πραγματοποιήθηκε στη Νετάνια του Ισραήλ.

Έτσι κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Σε μία ακόμη σπουδαία επιτυχία για την ελληνική υδατοσφαίριση. Που φέρνει διακρίσεις σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.

Τα σούπερ ομάδα που προπονούν η Αλεξία Καμμένου και η Ευτυχία Καραγιάννη άργησαν να μπουν στο πνεύμα του αγώνα καθώς η Ισπανία απέκτησε μεγάλος προβάδισμα από το πρώτο οκτάλεπτο (1-5).

Στη συνέχεια οι Ελληνίδες αθλήτριες που αποτελούν το λαμπρό μέλλον το γυναικείου πόλο προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως ήταν δύσκολο να επιστρέψουν από το 1-6 του ημιχρόνου. Έτσι ναι μεν βελτίωσαν την εικόνα τους στα δύο τελευταία οκτάλεπτα και πέτυχαν όσα γκολ δέχθηκαν (3-3 και 1-1) όμως δεν ήταν αρκετό.

Να σημειώσουμε ότι αυτό ήταν το έκτο συνολικά μετάλλιο και τέταρτο ασημένιο για την ελληνική υδατοσφαίριση μέσα στο 2021. Η αποστολή της Εθνικής επιστρέφει αύριο Κυριακή (17/10) στις 20.30 από το Ισραήλ.

Τα οκτάλεπτα:

1-5 , 0-1 , 3-3 , 1-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου – Ευτυχία Καραγιάννη): Ζαφειράκη, Τριχά 1, Φουντωτού, Σιούτη, Κανετίδου 1, Γιαννοπούλου, Νίνου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Κατσίμπρη, Μπιτσάκου, Κοντονή 1, Τορνάρου, Καρύτσα.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Χιμένεθ, Καρντόνα, Γκόμεζ, Ρουίθ 3, Νόγκε, Πέρεζ, Φάρε 1, Ροντρίγκεσ, Ερέντια 1, Κάμους 3, Μπάριλ 2, Παλάσιο, Τέρρε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι