Την δική του εκδοχή για την υπόθεση έδωσε ο προπονητής kick boxing.

Ο Ιωάννης Γεροντής είναι ο προπονητής kick boxing από το Λασίθι στον οποίον έχουν ασκηθεί κακουργηματικές διώξεις. Ο κατηγορούμενος θέλησε να δώσει την δική του εκδοχή για την υπόθεση. Μάλιστα τονίζει πως ο ανταγωνιστής του έβαλε τα παιδιά να τον καταγγείλουν επίτηδες για να του θίξουν την καριέρα και την υπόληψη.

«Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ, φορώντας μόνο το εσώρουχό του και εκείνος έβλεπε πορνό στο κινητό του» ήταν μερικά από αυτά που κατήγγειλαν οι 8 μαθητές στους Αστυνομικούς του νησιού. Ο εισαγγελέας  άσκησε στον 46χρονο προπονητή διώξεις για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων. Κατόπιν, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή. Εκεί ζήτησε και έλαβε προθεσμία και πλέον αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

«Ότι έχει γίνει, είναι θέμα καθαρά ανταγωνισμού και εκβιασμού. Ένας πρώην μαθητής μου και ανταγωνιστής μου που το 2016 είχε πάρει με τον δικό μας σύλλογο, με εμένα προπονητή στην Θεσσαλονίκη την δεύτερη θέση, έχει δημιουργήσει μια πλεκτάνη», δήλωσε ο Ιωάννης Γεροντής.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πολεμικές Τέχνες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ