Μεγάλες στιγμές για το ελληνικό καράτε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών & Γυναικών.

Μεγάλες στιγμές για το ελληνικό καράτε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών & Γυναικών που διεξάγεται στο Γκαζιαντέπ της Τουρκίας αφού κατέκτησε τέσσερα μετάλλια (ένα ασημένιο και τρία χάλκινα). Ασημένιο πήρε ο Διονύσης Ξένος που ηττήθηκε 4-0 από τον Τούρκο Μπουράκ στον τελικό της κατηγορίας -67κ. Ήταν το δεύτερο σερί του στη διοργάνωση μετά το χρυσό του 2021 στο Πόρετς.
Χάλκινο, όπως και στο Πόρετς, κατέκτησε και ο μικρός αδελφός του, Στέφανος Ξένος. Νίκησε στο Bronze Medal Game της κατηγορίας των -60κ με 10-2 τον Γερμανό Φλόριαν Χάας (Γερμανία). Δεύτερο συνεχόμενο μετάλλιο και αυτός, όπως και στο Πόρετς. Η Βίκυ Πανετσίδου πήρε το χάλκινο στον μικρό τελικό των -68κ. νικώντας 7-4 την Αρμένισσα Ανίτα Μακιάν.
Και, τέλος, η Κέλλυ Κυδωνάκη, η οποία στην πρώτη της μεγάλη διοργάνωση σε επίπεδο γυναικών, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα +68κ νικώντας την Κροάτισσα Λουτσίγια Λέσιακ. Την Κυριακή 29/5 η Ελλάδα διεκδικεί ακόμα ένα μετάλλιο, καθώς η εθνική ομάδα Κούμιτε Ανδρών αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στον «μικρό» τελικό του Ομαδικού.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πολεμικές Τέχνες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик