Με το δεξί το ξεκίνημα της ομαδας του Θοδωρή Βλάχου στο LEN Champions League, με την ομάδα του Ολυμπιακού να μετατρέπει τον Ολυμπιακός – Ντιναμό Τ. σε περίπατο. Ερυθρόλευκος θρίαμβος στην πρεμιέρα του Champions League με ένα φανταστικό Φουντούλη Τα οκτάλεπτα: 5-2, 4-2, 4-3, 7-2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Μπίγιατς, Γκίλλας, Ράντοβιτς 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 8, […]

Με το δεξί το ξεκίνημα της ομαδας του Θοδωρή Βλάχου στο LEN Champions League, με την ομάδα του Ολυμπιακού να μετατρέπει τον Ολυμπιακός – Ντιναμό Τ. σε περίπατο.

Ερυθρόλευκος θρίαμβος στην πρεμιέρα του Champions League με ένα φανταστικό Φουντούλη

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 4-2, 4-3, 7-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Μπίγιατς, Γκίλλας, Ράντοβιτς 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 8, Γούβης 1. Μπούσλιε 1, Φιλίποβιτς 3, Μουρίκης 2, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ (Ρουρουά): Ραζμάντζε, Τκεσχελασβίλι, Νταντβάνι, Ιμναϊσβίλι, Μπιτάντζε 1. Γέλατσα 2, Αντεισβίλι 2, Σάριτς 1, Μεσκί, Μαγκρακβελίντζε, Βάσιτς 3, Ακβλεντιάνι, Σουμπλάντζε.

Ολυμπιακός

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ντιναμό Τιφλίδας, στο πλαίσιο του αγώνα για την 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик