Η γνωριμία τους έγινε που αλλού; Μέσα στα στάδια, σε προπονήσεις και αγώνες, όπου η μελαχρινή δημοσιογράφος κάλυπτε τα αθλήματα του στίβου.

Μια όμορφη περίοδο στην του ζωή  διανύει ο αθλητής του άλματος εις μήκος και χρυσός Ολυμπιονίκης, Μίλτος Τεντόγλου. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις του, αλλά και στον έρωτα.

Συγκεκριμένα με πληροφορίες ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ζευγάρι με την αθλητικογράφο, Πηνελόπη Γκιώνη.

 Η γνωριμία τους έγινε που αλλού; Μέσα στα στάδια, σε προπονήσεις και αγώνες, όπου η μελαχρινή δημοσιογράφος κάλυπτε τα αθλήματα του στίβου.

Το περασμένο καλοκαίρι λοιπόν η Πηνελόπη Γκιώνη ήταν στην Ιαπωνία, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετά το τέλος των Αγώνων γνώρισε τον 26χρονο Μίλτο Τεντόγλου και μίλησαν για το άθλημα που αγωνίζεται ο κορυφαίος αθλητής.

Είχαμε αρχικά μια αρχική συμπάθεια, που τελικά μετατράπηκε σε έλξη μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων. Όταν επέστρεψαν στην Ελλάδα, συναντήθηκαν εκ νέου, και η απλή συμπάθεια είχε μετατραπεί σε έρωτα.

Πολύ σημαντικό και για τους δύο είναι ότι εξαιτίας της ενασχόλησης τους είναι ποιο εύκολο να καταλάβουν τις ανάγκες ο ένας του άλλου, ειδικά με τις απαιτήσεις που έχει ο Μίλτος για να κάνει αθλητισμό σε τοπ επίπεδο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στίβος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ