Ο μαξιλαροπόλεμος εξετάζεται από τους αρμοδίους, ώστε να γίνει ολυμπιακό άθλημα.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή εξετάζει αλλαγές στα ολυμπιακά αθλήματα. Η ιππασία στο μοντέρνο πένταθλο αναμένεται να μην παραμείνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Μεταξύ των αθλημάτων, που είναι υποψήφια να την αντικαταστήσουν, είναι και ο… μαξιλαροπόλεμος.

Η Επιτροπή Αθλητών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (UIPM) έκανε γνωστά τα οχτώ αθλήματα, που εξετάζονται να γίνουν ολυμπιακά. Η ιππασία στο μοντέρνο πένταθλο θα αφαιρεθεί και εξετάζεται στη θέση της να μπει ο μαξιλαροπόλεμος ή pillow fighting.

Η ιππασία θα αφαιρεθεί ύστερα από σκάνδαλο κακοποίησης αλόγου κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Τόκιο. Ο μαξιλαροπόλεμος εξετάζεται και είναι πιθανό να τον δούμε στο… Παρίσι. Ο μαξιλαροπόλεμος συγκαταλέγεται στα μαχητικά αθλήματα, καθώς δύο αντίπαλοι βρίσκονται σε ρινγκ και χτυπούν ο ένας τον άλλο με ειδικά μαξιλάρια.

Ο μαξιλαροπόλεμος, μάλιστα, έχει και τηλεοπτική κάλυψη, καθώς προβάλλεται στη συνδρομητική τηλεόραση. Συγκεκριμένα, τηλεοπτική κάλυψη έχει το ένα πρωτάθλημα, που πραγματοποιείται στη Φλόριντα. Ο εκτελεστικός διευθυντής του πρωταθλήματος, Στιβ Ουίλιαμς, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι κάτι που κάθεσαι και γελάς και πετάνε τα πούπουλα. Είναι σοβαρό – είναι σκληρό κοπάνημα με ειδικά μαξιλάρια».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Υπόλοιπα Αθλήματα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик