Αναμετρήθηκαν για δεύτερη φορά με τον Έλληνα να έχει κερδίσει στη μοναδική αναμέτρησή τους το περασμένο καλοκαίρι στο US Open.

O Στέφανος Τσιτσιπάς στο τουρνουά της Στουτγκάρδης με στόχο αρχικά τον τελικό για να παραμείνει στην Νο 5 και φυσικά την κατάκτηση. Αντίπαλος του ο γνωστός Άντι Μάρεϊ.

Ο 35χρονος πλέον Βρετανός βρίσκεται στο Νο68 της Παγκόσμιας κατάταξης, αλλά στην πλούσια καριέρα του μετρά 46 τίτλους καριέρας ανάμεσα τους και τρία Grand Slam (δύο Wimbledon και ένα US Open).

Αναμετρήθηκαν για δεύτερη φορά με τον Έλληνα να έχει κερδίσει στη μοναδική αναμέτρησή τους το περασμένο καλοκαίρι στο US Open. Αυτό που θυμόμαστε ήταν οι πολλες διαμαρτυρίες του Άντι Μάρεϊ για το χρόνο που πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο toilet break.

Συναρπαστικό το πρώτο σετ και στο τέλος ο Άντι Μάρεϊ κατάφερε να εκμεταλλευτεί το μίνι μπρέικ που δημιούργησε και να πάρει το πρώτο σετ.

Στο δέυτερο σετ αμφότεροι κράτησαν σχετικά τα σερβίς τους, ενώ είχαν και από ένα break point. Τελικά στο τάι μπρέικ. Ο Μάρεϊ με την βοήθεια της τύχης έκλεισε το σετ με 7-6.

Αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά που σίγουρα δεν βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση. Αναμένεται να χάσει και το Νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα