Υπάρχουν αθλητές που έχουν μια περιουσία και εκείνοι που δυσκολεύονται. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η Λούνα Χέντριξ. Πριν από λίγες μέρες η Βελγίδα αθλήτρια κέρδισε το αργυρό μετάλλιο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ. Αυτή η διάκριση πέρα από προσωπική επιτυχία και διεθνή αναγνώριση δεν τις προσέφερε πολλά χρήματα. Το γεγονός αυτό αλλά και οι υπόλοιπες διακρίσεις […]

Υπάρχουν αθλητές που έχουν μια περιουσία και εκείνοι που δυσκολεύονται. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η Λούνα Χέντριξ. Πριν από λίγες μέρες η Βελγίδα αθλήτρια κέρδισε το αργυρό μετάλλιο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ.

Αυτή η διάκριση πέρα από προσωπική επιτυχία και διεθνή αναγνώριση δεν τις προσέφερε πολλά χρήματα. Το γεγονός αυτό αλλά και οι υπόλοιπες διακρίσεις δεν της έχουν εξασγαλίσει μια καλή οικονομική κατάσταση. Η 22χρονη πατινέζ δεδομένου ότι θέλει να βρεθεί στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022, πήρε την απόφαση να κάνει έρανο.

«Σύντομα ελπίζω να πάω στο Πεκίνο για να εκπροσωπήσω το Βέλγιο για δεύτερη φορά στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς. Όμως, για να γίνει αυτό, χρειάζομαι και οικονομική υποστήριξη. Κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη, ανεξαρτήτως του ποσού, κάθε ευρώ μετράει» έγραψε η Χέντριξ.

Εμείς τις ευχόμαστε να τα μαζέψει και να βρεθεί εκεί που επιθυμεί….

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Χειμερινά Αθλήματα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ