Αρχικά είχαμε το χρυσό της Ευαγγελίας Φράγκου και της Χριστίνας Μπούρμπου ήρθε ην συνέχεια από την Ευαγγελία Αναστασιάδου στο σκιφ ελαφρών βαρών.

Πολλές και σημαντικές οι επιτυχίες της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 στην κωπηλασία. Αρχικά είχαμε το χρυσό της Ευαγγελίας Φράγκου και της Χριστίνας Μπούρμπου ήρθε ην συνέχεια από την Ευαγγελία Αναστασιάδου στο σκιφ ελαφρών βαρών.

Η 20χρονη με χρόνο 7:40.82, άφησε πίσω της την Τουρκάλα Ελίζ Οσμπέι και την Ιταλίδα Τζιούλια Κλέριτσι, και πήρε την πρώτη θέση.

Πιο νωρίς η Ευαγγελία Φράγκου και η Χριστίνα Μπούρμπου στη δίκωπο τερμάτισαν σε 6:58.41 αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Λιθουανία με τις Καζλαουσκάιτε και Κραλικάιτε και στην τρίτη θέση τις Τκατσένκο και Σχάντε από την Γερμανία.

Παγκόσμιες πρωταθλήτριες και με νέο Παγκόσμιο ρεκόρ οι Χριστινα Μπουρμπου-Ευαγγελία Φραγκου αφου με το 6:58.41 βελτίωσαν τον καλύτερο χρόνο στο κόσμο στη δίκωπο που είχε μια άλλη ελληνική βάρκα από το 2019 στο παγκόσμιο της Σαρασοτα στις ΗΠΑ με την Χριστινα Μπουρμπου να πλαισιώνεται τότε από την Μαρια Κυριδου και να πετυχαίνουν 6:58.68 Ένα νέο πλήρωμα που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον

Την 2η θέση στο μικρό τελικό του διπλού σκιφ Ελ βαρών Κ23 με χρόνο 6:39.57 κατέκτησαν οι Στράτος Τριανταφυλλου-Σταύρος Συμεωνιδης και κατέλαβαν την 8η θέση στη γενική του Παγκόσμιου πρωταθλήματος του Βαρεζε Συγχαρητήρια στο πλήρωμα μας και στους προπονητές του

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κωπηλασία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα