Φαίνεται πως το γυναικείο βόλεϊ της ΑΕΚ έχει μεγάλους στόχους στην σεζόν που έρχεται.

Φαίνεται πως το γυναικείο βόλεϊ της ΑΕΚ έχει μεγάλους στόχους στην σεζόν που έρχεται. Οι κιτρινόμαυροι απέκτησαν και ανακοίνωσαν πριν από λίγες ώρες την διεθνή Κουβανή, Ζιζέλ Σίλβα. Η οποία αναμένεται να κάνει την διαφορά και να προκαλέσει πολύ μεγάλο πρόβλημα στους αντιπάλους.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Γκισέλ Σίλβα. Η 30χρονη (29/10/1991) διεθνής Κουβανή διαγώνιος, ύψους 1,92 μ. υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Γκισέλ Σίλβα ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα από την Σαντιάγκο Ντε Κούμπα, όπου αγωνίστηκε την τριετία 2009-12, προσθέτοντας στο παλμαρέ της τους τίτλους της κορυφαίας διαγωνίου (2010-11) και MVP του Πρωταθλήματος (2010-11). Ακολούθησε η Ραμπίτα Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και η μεταγραφή της στην τουρκική Χάλκμπανκ.

Το 2016 πήρε μεταγραφή για την Κίνα και την Γιουνάνε, ενώ το 2017 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα των Φιλιππίνων με την ομάδα των Γκίγκα Χίτερς. Με τη φανέλα των Γκίγκα Χίτερς σημείωσε 56 πόντους σε ένα παιχνίδι, αποτελώντας μέχρι σήμερα την 5η παγκόσμια ρέκορντμαν της λίστας με τους περισσότερους πόντους σε έναν αγώνα.

Το καλοκαίρι του 2018 η Γκισέλ Σίλβα έκανε το μεγάλο άλμα παίρνοντας μεταγραφή για την Ρεάλε Μούτουα Φενέρα και το ιταλικό πρωτάθλημα. Τις τελευταίες 2 αγωνιστικές περιόδους φόρεσε τις φανέλες των Γκρούπα Αζότι και Ιλ Κάπιταλ, στην Πολωνία, όπου αναδείχθηκε MVP του Κυπέλλου και του Σούπερ Καπ (2019).

Η Γκισέλ Σίλβα είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Κούβας, όπου μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010 και στους Παναμερικανικούς Αγώνες του 2011.

Γκισέλ, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Βόλεϊ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι