Θετικό νέο προέκυψε για τον μικρό Γιάννη Κιοσελόγλου. Λίγες ημέρες μετά από το ασημένιο μετάλλιο. Που κατέκτησε στην κατηγορία αθλητών έως 11 ετών στο  YouWorld Table Tennisth Contender της Σερβίας. Ο μικρός φιγουράρει ήδη στο νούμερο 11 της ηλικιακής κατηγορίας του! Ο Κιοσελόγλου εμφανίζεται να έχει πάρει 15 βαθμούς μετά το παρθενικό του τουρνουά στο […]

Θετικό νέο προέκυψε για τον μικρό Γιάννη Κιοσελόγλου. Λίγες ημέρες μετά από το ασημένιο μετάλλιο. Που κατέκτησε στην κατηγορία αθλητών έως 11 ετών στο  YouWorld Table Tennisth Contender της Σερβίας.

Ο μικρός φιγουράρει ήδη στο νούμερο 11 της ηλικιακής κατηγορίας του!

Ο Κιοσελόγλου εμφανίζεται να έχει πάρει 15 βαθμούς μετά το παρθενικό του τουρνουά στο εξωτερικό κι αυτοί οι βαθμοί τού ήταν αρκετοί για να παρουσιάσει την πολύ υψηλή και τιμητική 11η θέση. Στην κατηγορία Under 13, όπου επίσης αγωνίστηκε στο σερβικό όπεν. Ο Λουτρακιώτης αθλητής βρέθηκε στο νούμερο 57 με τους ίδιους φυσικά βαθμούς.

Αλματώδη άνοδο στις ηλικιακές κατηγορίες των εφήβων είχε ο Αλέξανδρος Μαδέσης.

Την περασμένη εβδομάδα ο αθλητής της ΑΕΚ είχε 86 βαθμούς και στην τρέχουσα εμφανίζει 162. Ανέβηκε έτσι στο νούμερο 134 των αθλητών U17 από το 256 της προηγούμενης κατάταξης και στο νούμερο 291 του U19 από το 547.

Ενθαρρυντικό σαν νέο και για τον 13χρονο Γιάννη Κούτρα. Το ότι επίσης μπήκε στους διεθνείς πίνακες αξιολόγησης. Στο Βελιγράδι έκανε το ντεμπούτο του σε τουρνουά στο εξωτερικό, αγωνίστηκε στο απλό του U13 και του U15 και πέρα από τη χρήσιμη εμπειρία αποκόμισε και μία νίκη.

Ο ταλαντούχος αθλητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου πήρε κάποιους βαθμούς για την αξιολόγηση και στο ITTF Table Tennis Youth Ranking εμφανίζεται στο νούμερο 86 και το νούμερο 314 αντίστοιχα στις δύο κατηγορίες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πινγκ - Πονγκ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ