Πολύ καλό για να είναι αληθινό τελικά;

Πολύ καλό για να είναι αληθινό τελικά;

Ιστορική ήταν η επίδοση από την Καμίλα Βαλίεβα! Η 15χρονη αθλήτρια πέτυχε κάτι στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ! Απίστευτο και όμως αληθινό!

Η έφηβη αθλήτρια έγραψε ιστορία με το επίτευγμά της! Ποιο είναι αυτό; Έκανε τετραπλή περιστροφή στο καλλιτεχνικό πατινάζ γυναικών. Έμοιαζε αδύνατη μέχρι που το κατάφερε το νεαρό κορίτσι.

Η Καμίλα Βαλίεβα κατάφερε να εντυπωσιάσει με το πρόγραμμά της στο πλαίσιο του ομαδικού στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, που διεξάγονται στο Πεκίνο.

Η στιγμή όμως που έκανε την τετραπλή περιστροφή είναι αυτή που έκοψε την ανάσα και άφησε τους πάντες άναυδους. Αυτή της η επίδοση είχε ως αποτέλεσμα να δώσει και την νίκη στη Ρωσία στο ομαδικό.

Βρέθηκε ντοπαρισμένη

Θετική σε απαγορευμένη ουσία η Βαλίεβα

Η ανεξάρτητη επιτροπή ΙΤΑ επιβεβαίωσε τη χθεσινή σχετική είδηση

Το κορίτσι θαύμα του καλλιτεχνικού πατινάζ Καμίλα Βαλίεβα βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ όπως επίσημα γνωστοποίησε η ανεξάρτητη αρχή που εργάζεται για λογαριασμό της WADA. Το σκοτεινό της υπόθεσης είναι ότι ο έλεγχος ντόπινγκ διενεργήθηκε τα Χριστούγεννα αλλά η ανακοίνωση έγινε μόλις πριν δύο ημέρες και αφού η Βαλίεβα είχε χαρίσει το χρυσό μετάλλιο στη Ρωσία στο ομαδικό πρόγραμμα.

Σε ανακοίνωση της Παρασκευής, η ΡΟΕ επιβεβαίωσε το θετικό τεστ, σημειώνοντας όμως πως έγινε εκτός των Αγώνων του Πεκίνου.

«Το ντόπινγκ τεστ της Βαλίεβα που βγήκε θετικό δεν έχει να κάνει με την περίοδο των Αγώνων. Την ίδια στιγμή, η αθλήτρια πέρασε επανειλημμένα επιτυχώς ντόπινγκ κοντρόλ πριν και μετά τις 25/12/21, συμπεριλαμβανομένου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και τώρα στο Πεκίνο. Όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά» ανέφεραν οι Ρώσοι.

Η ΡΟΕ πρόσθεσε ότι ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία, όταν η πειθαρχική επιτροπή της RUSADA αποφάσισε να άρει την αρχική αναστολή, σημειώνοντας όμως πως η ΔΟΕ και η Διεθνής Ομοσπονδία έχουν επίσης το δικαίωμα να πάνε στο CAS.

«Προς ώρας, η αθλήτρια έχει το δικαίωμα να προπονηθεί και να αγωνιστεί χωρίς περιορισμούς μέχρι να βγει η απόφαση του CAS» πρόσθεσε η Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Καταλήγοντας, η ανακοίνωση σχετικά με την καθυστερημένη απονομή των μεταλλίων στο ομαδικό, σχολίασε πως «δεδομένου ότι το θετικό δείγμα της αθλήτριας δεν πάρθηκε κατά τη διάρκεια των Αγώνων, τα αποτελέσματα της αθλήτριας και της ομάδας στους Αγώνες δεν υπόκεινται σε αυτόματο έλεγχο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Χειμερινά Αθλήματα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик