Ο Φινλανδός διαιτητής, Γιούκα – Πέκα Κοϊστίνεν ξεκίνησε το ματς με όλα του τα δόντια, όμως… τραυματίστηκε και έχασε τα 7, μετά από χτύπημα! Ο Σκανδιναβός διαιτητής ήταν ο «άρχοντας» της αναμέτρησης για το Φινλανδικό πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου, μεταξύ KHK και Yukurit. Ξεκίνησε την αναμέτρηση… αρτιμελής, με όλα του τα δόντια, όμως η μοίρα […]

Ο Φινλανδός διαιτητής, Γιούκα – Πέκα Κοϊστίνεν ξεκίνησε το ματς με όλα του τα δόντια, όμως… τραυματίστηκε και έχασε τα 7, μετά από χτύπημα!

Ο Σκανδιναβός διαιτητής ήταν ο «άρχοντας» της αναμέτρησης για το Φινλανδικό πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου, μεταξύ KHK και Yukurit.

Ξεκίνησε την αναμέτρηση… αρτιμελής, με όλα του τα δόντια, όμως η μοίρα του επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι.

Στη δεύτερη περίοδο της αναμέτρησης, ο παίκτης Ρουοκόνεν με ένα πολύ δυνατό σουτ, βρήκε τον διαιτητή στο πρόσωπο.

Ο ίδιος έπεσε αμέσως στον πάγο, ενώ δεν μπορούσε να σηκωθεί! Όμως, η ζημιά ήταν μεγαλύτερη. Κρατούσε το σαγόνι του και δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στα αποδυτήρια.

Εν τέλει, ο άτυχος διαιτητής υπέστη ένα κάταγμα της άνω γνάθου, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιά σε τουλάχιστον επτά δόντια. Τα τέσσερα εξ αυτών ήταν πλήρως σχισμένα, ενώ τα τρία έσπασαν εντελώς!

Ο Κοϊστίνεν ήταν πρώην παίκτης του χόκεϊ επί πάγου, ο οποίος έχει αγωνιστεί πάνω από 300 ματς στην καριέρα του! Ενώ κατά τη διάρκειά της έχει χάσει μόνο ένα δόντι. Έμελλε να χάσει τα περισσότερα ως… διαιτητής!

Ο ίδιος σε δηλώσεις του το πήρε… χιουμοριστικά ευτυχώς, λέγοντας πως «Μου φάνηκε πως όλα μου τα δόντια έπεσαν απ’ το στόμα μου. Τώρα έχω ένα καλό «κίνητρο» για να χάσω βάρος, αφού δε θα μπορέσω να τρώω στερεά τρόφιμα για περίπου ένα μήνα. Ετοιμάζομαι για το καλοκαίρι!».

https://www.youtube.com/watch?v=u5XxEqhICRM

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Χόκεϊ επί πάγου

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν