Αποφάσισε να  αλλάξει καριέρα, και θα γίνει πλέον σχολιάστρια αγώνων στο ESPN.

Η χρυσή ολυμπιονίκης του τένις Μόνικα Πούιγκ μετά από αρκετούς τραυματισμούς που την ταλαιπώρησαν αρκετά,  αποφάσισε στα 28 της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Αποφάσισε να  αλλάξει καριέρα, και θα γίνει πλέον σχολιάστρια αγώνων στο ESPN.

Αναλυτικά το μήνυμα της Πούιγκ:

Τα τελευταία 28 χρόνια της ζωής μου, το τένις ήταν μια σταθερά. Μου έδωσε τις πιο ευχάριστες και αλησμόνητες εμπειρίες που θα μπορούσα να ζητήσω. Αλλά κάποιες φορές, τα καλά πράγματα φτάνουν σε ένα τέλος. Σήμερα, ανακοινώνω την απόσυρσή μου από το τένις. Μετά από 3 χρόνια μαχών με τραυματισμούς και 4 εγχειρήσεις, το σώμα μου υπέφερε αρκετά.

Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, επειδή θα ήθελα να τερματίσω την καριέρα μου με τους δικούς μου όρους, αλλά κάποιες φορές η ζωή κάνει άλλα σχέδια για σένα και πρέπει να ανοίγουμε νέες πόρτες που μας οδηγούν σε συναρπαστικές εμπειρίες. Θα ήθελα επίσης να ανακοινώσω πως θα παραμείνω πολύ ενεργή στον κόσμο του τένις, αφού θα είμαι από δω και πέρα μέλος της οικογένειας του ESPN, όπου θα συμμετέχω και σε πολλά άλλα αθλήματα με τα οποία είμαι παθιασμένη! Επίσης θα έχω και έναν ρόλο συμβούλου για τα νέα παιδιά και τους ανερχόμενους παίκτες, μέσα από προγράμματα και συνεργασίες με ακαδημίες.

Θέλω να ευχαριστήσω πολλούς ανθρώπους. Την οικογένειά μου, τη μητέρα μου που ήταν μαζί σ’ αυτό το τρελό ταξίδι από την πρώτη μέρα, τον πατέρα μου, τον αδερφό μου, τον αρραβωνιαστικό μου, όλους τους προπονητές μου, τον ατζέντη μου Marijn, την IMG, την WTA, την PRTA, την COPUR, τους χορηγούς μου και φυσικά τους φανς. Χωρίς εσάς παιδιά, δεν θα είχα το κουράγιο να παλέψω για τα όνειρά μου σε καθημερινή βάση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι