Δεν τα κατάφεραν κόντρα στη «Χρβάτσκα» οι Ελληνίδες διεθνείς.

Η Εθνική Νεανίδων γνώρισε την ήττα με 25-9 από την Κροατία στο δεύτερο παιχνίδι της για τη δεύτερη φάση της 16ης Μεσογειάδας Χάντμπολ Γυναικών που διεξάγεται στο Ναύπλιο.

Η «Xρβάτσκα» ανέβηκε στην 3η θέση με 10,5 πόντους και άφησε πίσω της την Τουρκία (9,5 πόντοι), με τις δύο ομάδες να είναι οι επικρατέστερες για να παίξουν στον μικρό τελικό.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρέμεινε στην τελευταία θέση με 2 πόντους και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί με τη Ρουμανία για τις θέσεις κατάταξης 5-6.

Την Παρασκευή (03/03, 11.15) οι νεαρές διεθνείς, στο τελευταίο ματς της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης, θα παίξουν κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Κροατία-Ελλάδα: 25-9 (11-3, 7-4, 7-2).

Κροατία (Κρίκατς): Πούντιτς, Σμίλιανεκ 1, Μπρούσιτς, Φράτνικ 6, Βούκοβιτς 4, Μαρκούλιν 2, Ρένιτς 2, Τσίσακ 2, Μίλιτς, Μπαμπάρα, Μιχάλιεβιτς 2, Μπουρντιέλεζ, Κράλιεβιτς, Τζελεκόβτσαν 3, Τζούμπατς 1, Μπούσεκ 2.
Ελλάδα (Δανήλος): Τσακοπούλου, Λούκου, Γιαννοπούλου, Ζάμπα, Μαλταμπέ 1, Κατέβα, Φιλιππιάδου, Κουρτίδη, Γάσπαρη, Δρουγκίδου, Μαντζώρου, Ρούσσου 7, Πιπελίδου, Λουρίδα, Κιουκτσόγλου 1, Λυτρίβη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Χάντμπολ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν