Νέο career high για την Ελληνίδα τενίστρια, η οποία ξέσπασε σε κλάματα.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν έχει ταβάνι! Η 26άχρονη τενίστρια εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του Indian Wells κι έγραψε ιστορία.

Εξάλλου, έγινε η πρώτη Ελληνίδα που θα διεκδικήσει τίτλο σε WTA 100.

Παράλληλα, εξασφάλισε ήδη την άνοδό της στο νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης. Τώρα, είναι στο νούμερο 6.

Η ίδια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα μετά το τέλος της αναμέτρησής της με την Πάουλα Μπαντόσα. Την κέρδισε με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-1) σε μία ώρα και 49 λεπτά.

Η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει το τρόπαιο του BNP Paribas Open κόντρα στην Ίγκα Σβιάτεκ. Σε περίπτωση που κατακτήσει τον τίτλο θα κάνει νέο career high, ανεβαίνοντας στο νούμερο 2.

«Δούλεψα όλη τη ζωή μου για να βρεθώ εδώ. Ίσως για κάποιον είναι χαζό που κάνω έτσι επειδή απλώς προκρίθηκα στον τελικό και δεν κατέκτησα ακόμα κάτι, αλλά σημαίνει πολλά για εμένα», παραδέχθηκε η ίδια.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, μάλιστα, με την εκπληκτική πορεία της στην Καλιφόρνια θα βάλει στον τραπεζικό λογαριασμό της και το ποσό του 1,2 εκατ. δολαρίων.

Όσον αφορά στον τελικό, δήλωσε: «Ανυπομονώ. Ξέρω καλά την αντίπαλό μου. Είναι υπέροχη παίκτρια, απίστευτη παίκτρια. Την σέβομαι και την θαυμάζω. Θα είναι απίστευτη μάχη και για τις δυο μας. Ξέρω ότι και οι δύο θέλουμε να νικήσουμε».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ