Μετά το παγκόσμιο στο Όρεγκον, ο Εμμανουήλ Καραλής παρέμεινε εκτός τελικού και στο ευρωπαϊκό στο Μόναχο.

Μετά το παγκόσμιο στο Όρεγκον, ο Εμμανουήλ Καραλής παρέμεινε εκτός τελικού και στο ευρωπαϊκό στο Μόναχο.

Ο 23χρονος Έλληνας επικοντιστής «έμεινε» στα 5.50 μ. στο ύψος, κάτι που τον απέτρεψε από την είσοδο του στην τελική 12άδα.

Παρά το γεγονός ότι ο Καραλής μπήκε καλά στον προκριματικό στο Ολυμπιακό Στάδιο περνώντας με την πρώτη τα 5.30 μ. και τα 5.50μ, στο τέλος δεν κατάφερε  να ξεπεράσει τα 5.65μ.

Κάτι που τον κράτησε εκτός συνέχειας. Και απογοητευμένο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καραλής:

Για την ημιτελική σειρά: «Δεν τα κατάφερα σήμερα. Ήταν δύσκολη χρονιά μετά τον κλειστό, η ψυχολογία μου δεν είναι καλή. Όταν δεν χαίρομαι να πηδάω δεν μου βγαίνει. Χρειάζομαι ένα διάλειμμα. Ξέρω τι μπορώ να κάνω, αγαπάω αυτό που κάνω, αλλά με στενοχωρεί ορισμένες φορές».

Για το ότι ο αθλητισμός έχει και χαρές και λύπες: «Πάντα το λέω αυτό. Ο αθλητισμός έχει εννέα λύπες και μια χαρά. Μέσα από τον πρωταθλητισμό έμαθα ότι συνεχίζω. Θα συνεχίσω και πρέπει να επικεντρωθώ εκεί».

Για το αν είναι καλά: «Σωματικά είμαι καλά, ψυχικά δεν είμαι καλά. Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από δικαιολογίες, όλοι περνάμε δύσκολα. Πρέπει να κοιτάξω μπροστά».

Για το αν μπορούσε να κάνει περισσότερους αγώνες στη σεζόν: «Σίγουρα μπορούσα να κάνω περισσότερους αγώνες, αλλά η χρονιά δεν μου επέτρεψε να συνεχίσω».

Για το μέλλον: «Προσπαθώ να φερθώ ώριμα και να κοιτάξω μπροστά, να μην τα βλέπω αρνητικά. Από τέταρτος ολυμπιονίκης δεν μπορώ να περάσω στον τελικό. Όταν με δείτε να χαμογελάω θα δείτε μεγάλα πράγματα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στίβος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ