Ο δολοφόνος  που ήταν αστυνομικός, όπως λέει ένας φίλος του πρωταθλητή βγήκε εκτός ελέγχου και προκάλεσε τον Λο και την παρέα του.

Σοκ στον κόσμο των πολεμικών τεχνών και όχι μόνο. Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του Ζίου Ζίτσου έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμό.

Ο Λεάντρο Περέιρα ντο Νασιμέντο Λο δολοφονήθηκε στο Σάο Πάολο τα ξημερώματα της Κυριακής στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, μέσα σε κλαμπ, την ώρα που διασκέδαζε.

Πιο συγκεκριμένα ο πρωταθλητής και ο δράστης διασκέδαζαν στο ίδιο κλαμπ Sírio όταν και υπήρξε ένας διαπληκτισμός μεταξύ τους. Ο δολοφόνος  που ήταν αστυνομικός, όπως λέει ένας φίλος του πρωταθλητή βγήκε εκτός ελέγχου και προκάλεσε τον Λο και την παρέα του.

Τότε ο Βραζιλιάνος για να σταματήσει την κατάσταση έπιασε τον δράση και τον σταμάτησε. Αλλά μόλις τον άφησε εκείνος μετά από λίγη ώρα επέστρεψε και πυροβόλησε τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο κεφάλι.

Τι δήλωσε ένας φίλος του φίλος του 33χρονου πρωταθλητή.

«Ήρθε στο τραπέζι που βρισκόμασταν πέντε άτομα και πήρε ένα μπουκάλι. Ο Λο τον ακινητοποίησε κι όταν τον άφησε, αυτός έκανε τέσσερα βήματα πίσω και πυροβόλησε»

Στην συνέχεια ο δράστης κλώτσησε το θύμα δύο φορές  και τράπηκε σε φυγή. Λίγο αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία, και όπως είπαν στο παρελθόν αν και αστυνομικός είχε πάρει μέρος σε αρκετά περιστατικά βίας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πολεμικές Τέχνες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ